Happy People
Bárbara Mori și Fernando Rovzar s-au căsătorit în secret. Actrița din Rubi face acum parte din familia Claudiei Alvarez

Publicat pe 17.07.2024 la 12:46. Actualizat pe 17.07.2024 la 13:18

Producătorul Fernando Rovzar a confirmat o căsnicie secretă cu Bárbara Mori. Cei doi formează un cuplu din 2018.

Bárbara Mori și Fernando Rovzar s-au căsătorit în secret

Getty Images

Vedeta din Rubi a început să ridice suspiciuni legate de o nuntă secretă cu producătorul Fernando Rovzar. Cumnatul Claudiei Alvarez ar fi dat în vileag această informație în timpul unui interviu, acolo unde a reușit să atragă atenție datorită felului în care făcea referire la partenera sa.

Bárbara Mori și Fernando Rovzar s-au căsătorit în secret

În cadrul promovării seriei Las Azules, Fernando Rovzar a fost întrebat de către producătoarea Bonnie Laufer cum este să lucreze cu Bárbara Mori. Aceasta din urmă a avut un rol important, dar a fost implicată și creativ în montarea producției.

View this post on Instagram

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

“În cazul Bárbarei, din fericire pentru mine este soția mea și tot ce scriam îi arătam. Ea îmi spunea în unele cazul că Maria ( personajul său), nu ar spune ceea ce era scris acolo. Atunci ea a devenit persoana pe care m-am concentrat într-un singur an. Adevărul e că am modelat-o mult pe Maria ca Barbara, cu personalitatea ei, puterea internă și istoria de viață. M-a ajutat mult și mi-a servit ca o ancoră pentru a fi un scriitor mai bun.”, a spus acesta, arată univision.com.

Citește și:

Chiar dacă producătorul Fernando Rovzar nu a mai numit-o pe parteneră “soția mea”, suspiciunile au fost deja lansate. Se pare că acum mulți cred într-o nuntă secretă. Cei doi și-au început relația în 2018. De când Bárbara Mori a început relația a încercat să stea departe de luminile reflectoarelor. Chiar dacă sunt puține lucrurile cunoscute despre această romanță, se presupune că istoria de iubire a început în 2018. În 2023, producătorul i-a asigurat pe toți că deși are 5 ani de relație nu se gândește la căsătorie.

“Sunt foarte mulțumit, deja avem 5 ani de relație și totul este incredibil. Nu există planuri de nuntă, suntem foarte mulțumiți și trăim în prezent.”, a mărturisit într-un interviu pentru publicația Caras.

Adevăratul motiv pentru care Bárbara Mori a divorțat de Sergio Mayer

În urmă cu multă vreme, actrița din Rubi a fost căsătorită cu artistul Sergio Mayer. Ea avea 17 ani când s-au cunoscut, iar el 28. I-a asigurat pe toți să atunci când a divorțat a fost pe deplin fericită. A fost Sergio Mayer cel care a ajutat-o pe vedetă la începuturile carierei sale. Fostul artist din Garibaldi s-a transformat în reprezentant, partener, soț și tatăl al copilului său.

Citește și:

“Cred că prima mea trezire a fost când m-am despărțit de tatăl copilului. Am trăit cinci ani o viață plină de ordine, într-o anumită formă.”, a spus vedeta. Vedeta a povestit faptul că fostul său soț avea o atitudine autoritară iar ea era o fată lipsită de iubire, complet nesigură pe ea însăși. Aceasta are în prezent peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe.

De asemenea, în plan personal se bucură de relație și își continuă proiectele profesionale așa cum a făcut încă de când oamenii au cunoscut-o în telenovela Rubi. Nu există o altă referință către actriță în detrimentul proiectului menționat.

În articolul

Bárbara Mori și Fernando Rovzar s-au căsătorit în secret. Actrița din Rubi face acum parte din familia Claudiei Alvarez

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp