Fiul actriței Bárbara Mori nu mai folosește numele tatălui său, Sergio Mayer. Acesta este motivul

Publicat pe 19.03.2024 la 12:06 Actualizat pe 19.03.2024 la 13:19

Sergio Mayer Mori a decis să se reinventeze ca și artist. Urmează un proiect muzical de suflet, pe care interpretul îl aduce în fața publicului.

artiști stau unul lângă celălalt

Fiul actriței Bárbara Mori nu mai folosește numele tatălui său, Sergio Mayer

Getty Images

În drumul său către succes, fiul actriței Bárbara Mori ( Rubi), spune care este motivul pentru care nu va mai folosi numele tatălui său de acum înainte. Își dorește o carieră solidă ca și artist și promite multe surprize fanilor care l-au susținut încă de la început și i-au fost alături în cele mai dificile momente.

Fiul actriței Bárbara Mori nu mai folosește numele tatălui său, Sergio Mayer

Sergio, fiul faimoșilor Bárbara Mori și Sergio Mayer, caută să-și formeze o carieră solidă în muzică și de aceea este pregătit să ofere tot ce are mai bun în acest sens. Lansează piese, albume și oferă concerte în fața tuturor celor care își doresc să îl asculte. Chiar dacă până acum și-a încercat talentul ca și actor, este pregătit să demonstreze că muzica este ramura artistică ce îl pasionează în mod clar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatăl micuței Mila Mayer Subtil ( 7 ani), și-a anunțat lansarea noului proiect muzical sub pseudonimul Mori. Are peste 900 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 20 de fotografii și filmulețe. Are 26 de ani și este pregătit să rămână în amintirea fanilor ca un artist complet.

Citește și: Sergio Mayer Mori, fiul Bárbarei Mori, dezvăluiri despre coșmarul pe care l-a trăit în ultimele luni. Ce a pățit Esteban din ”Rebelde”

“Deja l-am schimbat. Este ceva ce se știe deja și poți să vezi în orice moment. Proiectul muzical este Mori, atât.”, a povestit într-o întâlnire recentă cu presa, arată univision.com. A discutat cu jurnalista locală Berenice Ortiz și a menționat că independent de cariera actoricească, dorește să încerce altceva în viitor pe plan profesional.

“Independent de numele meu complet, care este de fapt reprezentarea persoanei care sunt în prezent și care va juca în viitor într-un proiect nou sau orice altceva.”, a menționat acesta. Interpretul a decis ca numele său să fie desprins de cel al părinților celebri pentru ca muzica pe care o creează să ajungă la tot mai multă lume.

“Ceea ce căutăm în asta este să fie totul mult mai concis și precis fără să existe prejudecăți care vin atunci când se aude numele complet, să există mintea mai deschisă și să vadă un nume dintr-o nouă etapă.”, a subliniat acesta.

Care este relația artistului Mori cu părinții săi celebri

În cadrul unui show de televiziune, artistul Sergio Mayer, fostul partener al actriței Barbara Mori, a vorbit despre distanța care s-a instalat în relația cu fiul său. Acesta a menționat că de-a lungul timpului a avut o manieră strictă de a-l crește, ceea ce a provocat certuri și supărări.

Citește și: Sergio Mayer Mori revine în atenția fanilor cu un nou proiect muzical. Fiul actriței Barbara Mori se bucură de prezent

“Relația este un pic distantă pentru că el este foarte liber și își ia propriile decizii. Am respectat asta, m-a ținut pe margine. Am vrut să-l ajut mult în carieră, dar îmi place că Sergio a reușit fără sprijinul meu.”, a spus Sergio Mayer atunci. Ulterior, tatăl și fiul au fost văzuți împreună. Chiar Barbara Mori și-a lăudat fiul pentru proiectele sale.

“Este incredibilă capacitatea ta de a materializa visele în realitate și de a-ți găsi propriul drum. Ce lucruri frumoase au văzut ochii mei aseară. Ce deliciu să te ascult, să vă ascult. Muzica ta, ambientul, energia, ce experiență frumoasă ne-ați dăruit. Te iubesc și te admir până la infinit.”, a scris actrița.

În articolul

Fiul actriței Bárbara Mori nu mai folosește numele tatălui său, Sergio Mayer. Acesta este motivul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x