Happy People
Berk Oktay a publicat o fotografie emoționantă alături de fiica sa. Micuța stă în brațele tatălui celebru

Publicat pe 06.08.2024 la 13:51. Actualizat pe 06.08.2024 la 14:27

Berk Oktay și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie emoționantă în care apare alături de fiica sa. Micuța stă cuminte în brațele tatălui celebru.

Berk Oktay a publicat o fotografie emoționantă alături de fiica sa

Instagram

În ceea ce-l privește pe Berk Oktay, știrile cu numele său în prim-plan au dispărut din interesul fanilor. Motivul este unul simplu, actorul a devenit tătic și de atunci și-a dedicat viața creșterii fiicei sale. De data aceasta, a publicat o fotografie emoționantă alături de fiica sa Mira Milena.

Berk Oktay a publicat o fotografie emoționantă alături de fiica sa

Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai multe dintre acestea sunt alături de cei dragi, familia cu care își petrece o lungă perioadă de timp. Este căsătorit cu Yıldız Çağrı Atiksoy, iar cea mai mare bucurie pentru amândoi a venit atunci când s-a născut fiica lor, Mira Milena.

View this post on Instagram

A post shared by Berk Oktay (@brkokty23)

Actrița a fost cea care a publicat prima imagini emoționante, urmată de soțul său, arată sabah.com.tr. Astfel, actorul a arătat pentru prima oară chipul fiicei sale la scurtă vreme după naștere. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei Savaşçı și prietenia lor s-a transformat în dragoste.

Citește și:

Cei doi s-au căsătorit în 2022 și cu toate că lumea anunța faptul că nu vor avea o durată lungă de viață împreună, în cele din urmă s-a dovedit contrariul. De asemenea, Berk Oktay a mai lăsat o imagine în mediul online și anume el cu micuța sa fiică pe plajă.

Berk Oktay este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Născut pe 28 octombrie 1982, a mai fost căsătorit încă o dată cu Merve Șarapcioglu între 2016 și 2020. Aceasta din urmă a lansat public faptul că fostul său soț ar fi fost violent cu ea, atât verbal cât și psihic. În ceea ce privește proiectele sale profesionale, Micuța rază de soare din 2022 este una dintre preferatele publicului.

Yıldız Çağrı Atiksoy vorbește despre siluetă la scurt timp după naștere

Cu toate că actrița a fost lăudată pentru aparițiile sale surprinzătoare în mediul online, aceasta a ținut să comenteze faptul că nu este atât de ușor să slăbești după naștere. De asemenea, a menționat faptul că fotografiile publicate erau din trecut, arată ntv.com.tr. Pe data de 21 mai 2024, aceasta a devenit mămică pentru prima pară.

Citește și:

A decis, alături de partenerul său, să-și numească fiica Milena. Prima imagine cu micuța a fost distribuită chiar de către proaspăta mămică. Aceasta nu a lăsat chipul bebelușului la vedere. Nașterea actriței Yıldız Çağrı Atiksoy a fost prin cezariană, asta pentru că a fost o sarcină complicată.

“Doamnelor, acestea sunt poze mai vechi, puteți să vă dați seama după culoarea părului meu. Abia am născut, nu a trecut perioada de după naștere. Credeți-mă, nu este simplu să revii la ce a fost. Nu vrem să ne grăbim sau să facem un efort în acest sens.”, a declarat vedeta într-o postare pe internet.

Născută pe 1 aprilie 1986 în Turcia, aceasta a jucat încă de la început în proiectul Kurulus: Osman din anul 2019. Cu toate acestea, odată ce a devenit mămică, a decis să renunțe la proiect.

În articolul

Berk Oktay a publicat o fotografie emoționantă alături de fiica sa. Micuța stă în brațele tatălui celebru

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp