Happy People
Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” și-a sărbătorit ziua de naștere cu o fotografie din copilărie. Cum arăta vedeta pe vremea când celebritatea îi era străină

Publicat pe 02.02.2023 la 10:43. Actualizat pe 02.02.2023 la 11:17

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” și-a sărbătorit ziua de naștere cu o fotografie din copilărie. Cum arăta vedeta pe vremea când celebritatea îi era străină.

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” și-a sărbătorit ziua de naștere cu o fotografie din copilărie

Happy Channel

Bige Önal a împlinit 33 de ani și a ținut să celebreze acest moment cu o fotografie din copilărie. Vedeta a publicat o amintire de pe vremea când celebritatea îi era străină.

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” și-a sărbătorit ziua de naștere cu o fotografie din copilărie

Vedeta din celebrul serial turcesc a revenit în atenția fanilor după ce toată lumea a aflat de separare. Bige Önal a format un cuplu cu Aras Bulut İynemli din “Legea familiei”, însă cei doi au decis să se despartă. Acum actrița și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod cu totul diferit. A postat o fotografie din copilărie pe internet și a lăsat tuturor un mesaj emoționant.

View this post on Instagram

A post shared by Bige Önal (@bigeonal)

“A fost un an în care am încercat să rămân prezentă pentru a reușit să apreciez mai mult valoarea vieții. Am fost surprinsă de fiecare dată de viață. Am învățat că inovațiile vin în timp, la momentul potrivit, atunci când este cazul. A fost exact un an din acela. Intru în această nouă etapă cunoscând valoarea timpului la momentul potrivit. Sper ca același timp să vină pentru toți, pentru țara noastră.

Citește și:

Doresc tuturor sănătate, pace și confort în acest nou an. Am văzut toate colajele și filmulețe pe care le-ați făcut. Nu pot să vă mulțumesc îndeajuns și m-ați făcut să mă simt foarte specială. Sunt bucuroasă că exist!”, a declarat Bige Önal, vedeta din “Dragostea plutește în aer”.

Este fiica unei legende a fotbalului din Turcia și anul acesta a împlinit 33 de ani. Are peste 1 million de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă știre despre vedetă vine legată de relația pe care a avut-o cu starul turc, Aras Bulut İynemli. De data aceasta, se pare că nu mai este cale de întoarcere pentru celebra pereche.

Aras Bulut İynemli și Bige Önal s-au despărțit

Cunoscută pentru rolul “Selin”, rivala frumoasei “Eda” din “Dragostea plutește în aer”, aceasta s-a arătat întrăgostită de “Serkan” încă de la începutul serialului. Cele două personaje au format un cuplu în trecut și au rămas parteneri de afaceri. În viața reală, Bige Önal a suferit o altă pierdere în dragoste. Cu toate că a încercat în repetate rânduri să-și mențină o viață privată, jurnaliștii au încercat să o abordeze, însă aceasta s-a arătat de fiecare dată vizibil nervoasă.

Citește și:

“Ne-am despărțit și trecem printr-un moment dificil. Mereu va fi o persoană importantă pentru mine.”, a declarat faimoasa actriță din Turcia. Bige Önal a mărturisit că povestea sa de dragoste nu a avut un final fericit, însă despărțirea a avut loc într-o manieră prietenoasă.

“Nu s-a putut întâmpla mai mult, nu am reușit să ajungem la un acord.”, a concluzionat aceasta. De data aceasta, se pare că nu s-a mai putut regla situația dintre cei doi. Cu toate acestea, actorii au mai trecut și prin alte astfel de clipe, însă timpul i-a ajutat în rezolvarea acestora. În luna august a anului 2022 s-a vorbit despre o infidelitate a lui Aras Bulut İynemli față de vedetă.

În articolul

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” și-a sărbătorit ziua de naștere cu o fotografie din copilărie. Cum arăta vedeta pe vremea când celebritatea îi era străină

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp