Happy People
Boala de care suferă mama lui Vlad Gherman. Actorul a vorbit de puține ori despre acest aspect

Publicat pe 03.11.2021 la 22:06. Actualizat pe 03.11.2021 la 22:20

Vlad Gherman a vorbit într-un vlog de-al său despre probleme de sănătate cu care se confruntă mama sa. Acesta a povestit alături de ea despre boala pe care o are cea care i-a dat viață.

Vlad Gherman

Instagram/Vlad Gherman

Îndrăgitul actor a abordat într-un vlog de-al său în care a depănat amintiri cu mama sa și despre problemele de sănătate pe care acesta le are.

Inițial, actorul a deschis discuția făcând referire la bunica sa, care și-a pierdut vederea din cauza diabetului. În cadrul aceluiași vlog, Vlad Gherman a vorbit și despre cum a luat calea actoriei și ce moment i-a schimbat traiectoria vieții.

Vlad Gherman, despre boala de care suferă mama sa

Puțini sunt cei care știu că îndrăgita mamă a actorului suferă de diabet, iar el a ținut să o dojenească pe mama sa spunându-i să fie mai grijulie cu ea însăși.

Apoi, în spirit de glumă Vlad a spus că deja prevede cu mama lui o să-i ceară la sfârșitul volgului să renunțe la această parte din vlog.

Fanii au putut vedea că mama artistului este o femei veselă, extrem de jovială și deschisă. Actorul i-a pupat mamei sale mâna și a îmbrățișat-o de mai multe ori pe parcursul vlogului în care au vorbit despre cele mai frumoase amintiri din copilărie și au arătat imagini din viața timpurie a actorului.

Actorul a vorbit de nenumărate ori despre familia sa, dar rareori a arătat-o pe cea care i-a dat viață.

Citește și:

Pe Vlad Gherman îl știm din serialul Adela, Sacrificiul și Fructul oprit de la Antena 1, dar și din multe alte producții la care a participat, fiind un actor excelent, însă puțini au cunoscut-o pe mama sa, cea care i-a dat viață și l-a ghidat pe drumul cel bun.

View this post on Instagram

A post shared by (@vladgherman_oficial)

Citește și:

Vlad Gherman s-a născut la 16 februarie 1993 în București, unde a copilărit alături de sora sa mai mare, Alexandra. El a crescut departe de mama sa.

În articolul

Boala de care suferă mama lui Vlad Gherman. Actorul a vorbit de puține ori despre acest aspect

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp