Cum arăta Vlad Gherman în copilărie. Imagine de la vârsta inocenței

Publicat pe 15.10.2021 la 17:05 Actualizat pe 15.10.2021 la 18:01

Vlad Gherman

Instagram/Vlad Gherman

A câștigat inima multor adolescenți, dar și multor persoane cu poveștile sale, dar și cu talentul. Timpul a trecut, iar acum, actorul este un bărbat în toată firea.

Imagine înduioșătoare cu Vlad Gherman în copilărie

Are 28 de ani și o carieră de care poate fi mândru. El a demonstrat în nenumărate rânduri că este un actor bun și muncitor, dar și un om cu suflet mare.

Dacă toată lumea îl știe în prezent, puțini sunt cei care au avut ocazia să-l cunoască pe actor în copilărie. El era un băiețel adorabil, gingaș și foarte frumos, care aducea zâmbete pe buzele tuturor cu inocența sa.

Citește și: Toată lumea îl știe pe Vlad Gherman, dar puțini știu cum arată mama sa. Imaginea rară alături de cea care i-a dat viață

O imagine cu el când era copilaș a circulat pe Instagram câteva zile bune, iar fanii au fost cât se poate de încântați să vadă imaginea. Mai ales că în colaj se află imagini și cu Alecsandru Dunaev, Mara Oprea și Oana Moșneagu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El este unul dintre cei mai apreciați artiști din Româia, care a devenit cunoscut în urma serialelor celebre în care a avut roluri. Acesta și-a demonstrat talentul de-a lungul timpului și este întipărit în memoria colectivă ca un actor foarte bun.

Vlad Nicolae Gherman este un actor și cântăreț de origine română, devenit cunoscut publicului odată cu apariția în serialul muzical Pariu cu viața, unde a jucat în rolul lui Vlad Stănescu. Vlad este de asemenea membru fondator al trupei pop-rock Lala Band, care a fost un fenomen între anii 2011-2014.

Citește și: Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă de la Vlad Gherman, după despărțire

Actorul s-a născut la 16 februarie 1993 în București, unde a copilărit alături de sora sa mai mare, Alexandra. În 2011 a absolvit Școala Centrală, profilul matematică-informatică.

După ce mama sa l-a înscris la castingul pentru „Pariu cu viața”, acesta și-a descoperit pasiunea pentru actorie, decizând astfel să urmeze carieră în acest domeniu.

Citește și: Cum arată Vlad Gherman la bustul gol. Actorul din serialul Adela lucrează din greu la sală

În 2016, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, clasa profesorului Adrian Titieni.

În articolul

Cum arăta Vlad Gherman în copilărie. Imagine de la vârsta inocenței

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x