Happy People
Burak Yamantürk este pregătit să aibă grijă singur de fiica sa. Ce va face Özge Özpirinçci în acest timp

Publicat pe 05.09.2024 la 14:48. Actualizat pe 05.09.2024 la 15:33

Burak Yamantürk și-a asumat rolul de tată și este pregătit să aibă grijă de fiica sa. Özge Özpirinçci urmează să se întoarcă pe platourile de filmare, însă știe că micuța Mercan se află pe mâini bune.

Burak Yamantürk este pregătit să aibă grijă singur de fiica sa

Instagram

Actrița Özge Özpirinççi nu are de ce să se teamă odată ce revine pe platourile de filmare. Se pare că încrederea în soțul său Burak Yamantürk o face să nu-și abandoneze meseria de actriță, ba chiar să înceapă proiecte noi și originale. Cel mai recent serial în care a jucat este Sandık Kokusu.

Burak Yamantürk este pregătit să aibă grijă singur de fiica sa

Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în 2021 după ce au format un cuplu cu mult timp înainte de a lua această decizie importantă. De asemenea, cu toate că au declarat că această etapă nu se află printre prioritățile lor, în cele din urmă au luat decizia finală.

View this post on Instagram

A post shared by Ozge Ozpirincci (@ozpirincci)

Au devenit părinți pentru prima oară în luna noiembrie a aceluiaș an, atunci când Özge Özpirinççi a adus-o pe lume pe fiica Mercan. Într-un interviu recent, cei doi au vorbit cu reporterii și au explicat decizia pe care au luat-o în legătură cu fiica Mercan.

“Din moment ce Özge lucrează anul ăsta, am preferat să stau acasă pentru o vreme pentru a petrece timp în fiecare zi cu Mercan. Nu am putut să o las, dacă eram amândoi pe platourile de filmare, mintea noastră mergea spre ea.”, a declarat actorul. Cei doi au petrecut întreaga vară alături de fiica Mercan și au ales să se bucure de soare și vremea perfectă.

Citește și:

Nu este pentru prima oară când cei doi demonstrează faptul că formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. Özge Özpirinççi este recunoscută în România pentru rolul din Femeie în înfruntarea destinului. Serialul a avut premiera în 2017, fiind una dintre producțiile îndrăgite în țara noastră. A jucat rolul de protagonistă și atunci a fost mamă în rolul său celebru. În prezent se bucură de această idee și în viața reală.

Burak Yamantürk vorbește despre unul dintre rolurile celebre

Este vorba despre serialul Elbet Bir Gün, acolo unde a început să joace la scurtă vreme după ce a terminat filmările pentru un lungmetraj. Spune că nu a avut foarte mult timp să se pregătească înainte, însă lucrurile au ieșit în cele din urmă așa cum și-a dorit.

Citește și:

A jucat alături de Gül Oğuz și spune că au avut o relație specială pe platourile de filmare, actrița fiind o profesionistă desăvârșită. S-a împrietenit pe set cu Sinem Ünsal și Şebnem Bozoklu. Spune că pe Sinem o cunoștea, însă lucrurile s-au schimbat de când au început să joace împreună. În cadrul proiectului, a stat o lungă perioadă de timp departe de familie sa, însă în cele din urmă s-au reunit. Spune că încearcă să trăiască o viață sănătoasă și să se bucure de ceea ce îi rezervă viitorul.

“Încerc să trăiesc o viață sănătoasă, contrar aparențelor. Îmi place să fac sport și să mănânc sănătos. Sunt zile în care mă răsfăț, dar dacă mențin o disciplină, nu trebuie să fac nimic extra.”, a spus actorul într-un interviu. Spune că își dorește să învețe cum să vâslească și să se bucure de sporturile verii cât mai mult timp posibil.

În articolul

Burak Yamantürk este pregătit să aibă grijă singur de fiica sa. Ce va face Özge Özpirinçci în acest timp

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp