Happy People
Can Yaman a revenit pe rețelele de socializare, după o perioadă de absență, cu un anunț pentru fani. În ce ipostază s-a fotografiat și ce a avut de zis

Publicat pe 31.08.2021 la 14:55. Actualizat pe 31.08.2021 la 19:39

Can Yaman a făcut un anunț important pentru fani. Acesta a terminat treaba pe care o avea în Belgrad și își schimă "locația". Unde se duce.

Can Yaman se duce în Italia pentru o scurtă perioadă de timp

Getty

Can Yaman a fost prin multe luni cu un proiect foarte important. Acesta a stat plecat în Belgrad și a anunțat pe Instagram că se va întoarce la Roma, adică "acasă" a;a cum el s-a exprimat.

"Mă voi întoarce la Roma, de la Belgrad. Am ratat cam mult acasă. Voi rămâne o vreme acolo, înainte de Veneția și apoi voi zbura deasupra Colosseumului. Ne vedem aici și acolo. O zi bună", a scris Can Yaman.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Italia este țara care l-a "adoptat" pe starul turc, iar acolo și-a format o a doua locuință, unde mai pui că și-a găsit și o parteneră pe cinste, italianca Diletta Leotta, foarte cunoscută și ea.

Însă, absența lui Can Yaman și declarațiile surselor au dat naștere la zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit. Întoarcerea lui la Roma dă speranțe fanilor că ar putea să afle daca relația dintre el și Diletta continuă sau nu.

Însă, dacă Can Yaman a anunțat că se duce la Veneția, demn de menționat este că și Diletta Leotta a fost saptamanile trecute la Veneția și e posibil ca cei doi să se fi întâlnit.

Can Yaman și Diletta Leotta la capătul unei povești de iubire? Motivul destrămării

Relația dintre Diletta Leotta și Can Yaman a ajuns discutată la nivel internațional, ei fiind doi dintre cei mai cunoscuți și iubiți oameni din Turcia și Italia. El un actor răvășitor, ea o jurnalistă extrem de senzuală și inteligentă, însă se pare că relația lor ar fi ajuns la capăt de linie.

Comingsoon.it, o publicație din Italia, vorbește despre despărțirea dintre celebrul star turc și sexi jurnalista din Italia: "După prezentări oficiale și repetiții pentru nuntă, Can Yaman și Diletta Leotta s-au despărțit oficial", scrie în presa internațională.

Povestea de dragoste dintre Can Yaman și Diletta Leotta ar fi devenit foarte complicată în ultimul timp. Cuplul a ieșit în public în urmă cu câteva luni, mărturisindu-și dragostea, în ciuda bârfelor despre intențiile reale ale celor doi, care au fost înțelese mai degrabă ca publicitate reciprocă decât ca o relație sinceră de iubire.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Can Yaman a închis gurile rele care spuneau că ei formează o relație pentru "promovare", după și-a dus iubita în Turcia, acolo unde a prezentat-o în mod oficial familiei sale, moment în care s-a înțeles că cei doi au o relație foarte serioasă, bazată pe valori puternice.

Can Yaman ar fi dat un pas înapoi chiar înainte de logodnă, iar Diletta Leotta nu a acceptat ezitarea lui, motiv pentru care ar fi pus punct relației într-un mod discret, văzându-și de viața sa fără să-l mai implice pe Can Yaman în activitățile sale. Jurnalista și-a sărbătorit ziua de naștere fără Can Yaman.

În articolul

Can Yaman a revenit pe rețelele de socializare, după o perioadă de absență, cu un anunț pentru fani. În ce ipostază s-a fotografiat și ce a avut de zis

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp