Happy People
Can Yaman publică imagini emoționante cu familiile și copiii greu încercați pe care i-a ajutat: “Câteva momente frumoase”

Publicat pe 28.03.2023 la 20:54. Actualizat pe 28.03.2023 la 20:55

Can Yaman este implicat în ajutorarea copiilor și a familiilor lor aflate în nevoie. Prin asociația sa “Can Yaman for Children” sprijină persoanele defavorizate și investește în educația lor. Ultimele imagini postat de starul turc sunt grăitoare implicării sale.

Can Yaman

Gettyimages.com

Can Yaman a publicat o serie de imagini care au înduioșat inimile fanilor săi care îi urmăresc activitatea. Actorul turc a fost să-i cunoască personal pe cei care îi ajută. Acesta a anunțat din timp că se implică să ajute tinerii de pretutindeni aflați în nevoie și vrea să investească în educația și dezvoltarea lor.

Au fost clipe emoționante la întâlnirea actorului Can Yaman cu familiile și copiii în nevoie

Can Yaman este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia, cunoscut pentru talentul său și pentru rolurile sale memorabile în filme și seriale. Dar pe lângă succesul său în lumea filmului, Can Yaman este și un activist social dedicat și preocupat de bunăstarea oamenilor de toate vârstele, dar în special tinerii și copiii. Puțini știu, însă, că actorul Can Yaman nu a fost crescut de părinții lui. La doar 5 ani familia lui s-a destrămat.

Zâmbetul actorului este dovada dragostei și dedicării sale pentru aceste cauze care merită atât sprijin material, cât și emoțional pentru a depăși și totodată pentru a accepta încercările prin care trec pentru a le putea depăși mult mai ușor.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Citește și:

Asociația CAN YAMAN PENTRU COPII este o inițiativă laudabilă a celebrului actor, care dorește să sprijine adolescenții din comunitatea sa și să-i ajute să-și atingă potențialul maxim. Prin oferirea de programe și servicii de înaltă calitate, asociația va ajuta tinerii să învețe, să se dezvolte și să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Citește și:
În articolul

Can Yaman publică imagini emoționante cu familiile și copiii greu încercați pe care i-a ajutat: “Câteva momente frumoase”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp