Happy People
Can Yaman și-a etalat noul look. Actorul din “Vis de iubire” a renunțat la părul lung și barbă

Publicat pe 01.01.2024 la 14:12. Actualizat pe 01.01.2024 la 12:35

Can Yaman și-a etalat noul look. Actorul din “Vis de iubire” a renunțat la părul lung și barbă, iar fanele au rămas de-a dreptul impresionate.

Can Yaman din serialul "Vis de iubire" și-a schimbat look-ul

Getty Images

Can Yaman revine în atenția publicului după o perioadă de absență. Acesta a notat pe pagina personală de socializare faptul că și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Italia și acum este gata să înceapă noi proiecte profesionale.

Can Yaman și-a etalat noul look în mediul online. Fanele au rămas impresionate

“Unul dintre cei mai iubiți actori de către public”, așa cum l-a prezentat Maria De Filippi în cadrul emisiunii “C'è Poste Per Te” a revenit în atenția fanilor cu noi imagini postate pe pagina personală de socializare. Can Yaman și-a etalat noul look și a reușit să impresioneze și de această dată fanele de pretutindeni. Cu 10 milioane de internauți care îi apreciază fiecare postare de pe Instagram, acesta a declarat că 2023 va fi un an plin de proiecte profesionale.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Printre altele, în cadrul emisiunii, Can Yaman și-a arătat încă o dată empatia pe care o emană față de cei care îl îndrăgesc. Astfel, acesta a ținut să-și surprindă una dintre fane. A fost cazul unui bărbat din Italia ce a vrut să-i facă o surpriză soției sale, în ciuda problemelor pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului.

Citește și:

“Soția mea are o slăbiciune pentru el și de aceea am vrut să-l cunoască.”, a transmis Giuseppe, un bărbat din Italia. În cea de-a doua parte a emisiunii, Can Yaman se ascunde pentru a nu fi descoperit de Francesca, soția bărbatului. Cea din urmă a reușit să treacă prin perioade nefaste ale vieții, însă odată cu participarea în cadrul show-ului și-a îndeplinit cel mai mare vis.

“Am venit din altă țară pentru a te întâlni și voiam să-ți spun că ești o persoană puternică. Povestea ta m-a impresionat. În această perioadă a vieții mele mă simt singur, mi-ar plăcea să am o femeie atât de puternică lângă mine.”, i-a spus Can Yaman fanei sale. De asemenea, actorul a ținut să-i dăruiască acesteia un colier, un cadou neprețuit. După declarațiile făcute de protagonistul din “Vis de iubire”, fanii s-au arătat îngrijorați. Este binecunoscut faptul că acesta nu a mai avut nicio relație amoroasă după despărțirea de Diletta Leotta.

Can Yaman este considerat copia fidelă a lui Jason Momoa

Frumos, carismatic și incredibil de cuceritor, Can Yaman a reușit de-a lungul timpului să rămână pe cele mai bun locuri în topurile preferințelor fanelor de pretutindeni. Prin muncă și dăruire s-a arătat întotdeauna capabil să-și ducă la bun sfârșit planurile profesionale. Recent, acesta a fost declarat ca fiind copia fidelă a lui Jason Momoa.

Citește și:
View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Cu un fizic de invidiat, păr lung și creț și barbă ( look pe care l-a afișat în repetate rânduri), Can Yaman reușește să se încadreze perfecte în prototipul actorului de la Hollywood. Actorul în vârstă de 33 de ani a jucat în cele mai urmărite seriale turcești de-a lungul timpului și recent și-a început o carieră inedită în Italia, țară care l-a “adoptat” de mai bine de 1 an. Deși este un actor de succes, Can Yaman are la bază o diplomă de avocat. Absolvent al unei facultăți de profil acum mai bine de 10 ani, a lucrat pentru o perioadă în acest domeniu.

În articolul

Can Yaman și-a etalat noul look. Actorul din “Vis de iubire” a renunțat la părul lung și barbă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp