Happy People
Can Yaman, ultimele detalii despre serialul “El turco”. Ce a declarat marele actor în fața presei

Publicat pe 15.06.2023 la 21:19. Actualizat pe 15.06.2023 la 17:01

Can Yaman, ultimele detalii despre serialul “El turco”. Ce a declarat marele actor în fața presei.

Can Yaman, ultimele detalii despre serialul “El turco”

Getty Images

Se cunoaște deja faptul că filmările pentru serialul “El turco”, producție despre care s-a vorbit în repetate rânduri, au avut loc în Ungaria. Can Yaman s-a reîntors pe platouri pentru a-și continua munca.

Can Yaman, ultimele detalii despre serialul “El turco”

Serialul “El turco” vine să prezinte povestea vieții unui soldat dintr-o armată otomană ce participă în cea de-a doua bătălie de la Viena. Aceasta a avut loc pe 2 septembrie 1683. Can Yaman și-a câștigat popularitatea în “Vis de iubire” și “Mr wrong” și nu a încetat nicio secundă să renunțe la faimă. Starul se află în Italia încă din 2020 și a ținut să-și continue acolo cariera. S-a întâlnit cu fanii săi și a trăit o altă perioadă, una diferită din punct de vedere profesional.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

A reușit să strângă atât donații în bani cât și alte ajutoare, grație fundației sale pe care a înființat-o în Italia. Can Yaman se arată “disperat” din cauza cutremurelor din țara sa natală. A oferit un interviu revistei Grazia și a mărturisit că “cutremurul a rănit țara mea, a lăsat în urmă mii de victime și am asistat la tot cu disperare și durere.” Printre cuvintele lăsate în urma dezastrului, actorul a vorbit și despre proiectul El Turco. Acesta a menționat faptul că s-a aflat în Budapesta, capitala Ungariei, pentru a filma în cadrul proiectului. Acest lucru se întâmplă de mai bine de 6 luni.

Citește și:

Dacă lumea se întreba când vor începe filmările și când va avea loc pregătirea propriu-zisă, iată că faimosul Can Yaman a preferat să ducă această muncă în tăcere. “El turco” este gata să cucerească publicul în 2023.

Can Yaman nu și-a vizitat țara din cauza proiectelor profesionale în desfășurare

Am aflat deja că faimosul Can Yaman își continuă filmările în Budapesta, acolo unde se află deja de 6 luni. Cu toate acestea, odată cu declanșarea cutremurelor, acesta nu a putut călători în țara sa natală pentru a-i ajuta pe oameni așa cum și-ar fi dorit. A făcut o donație personală în valoare de 12.000 de euro, iar cu ajutorul fundației sale continuă să ridice prețul, dar și lucrurile ce se strâng mereu.

Citește și:

Can Yaman se numără printre actorii care și-ar fi dorit să dea o mână de ajutor celor în nevoie, să se afle la fața locului alături de ei. Potrivit apropiaților, acesta se simte acum legat din pricina contractului ce nu îl lasă să se deplaseze. De altfel, “El turco” s-a filmat în limba engleză, ceea ce i-a îngreunat situația acestuia.

Actorul a demonstrat încă o dată că este un bărbat cu o inimă mare, în ciuda succesului pe care îl are pe plan profesional. Ceea ce a făcut alături de fundația Can Yaman for Children rămâne una dintre cele mai concrete acte de generozitate transmise către cei mai puțin norocoși. Într-un interviu acordat recent în cadrul unei emisiuni din Italia, acesta a mărturisit că se simte singur și își dorește fără doar și poate o parteneră. Acesta a ținut să îi fie alături fanei sale, cea care a trecut printr-o provocare majoră în viață.

În articolul

Can Yaman, ultimele detalii despre serialul “El turco”. Ce a declarat marele actor în fața presei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp