Happy People
Care este în prezent starea de sănătate a celebrei actrițe Leticia Calderon. Vedeta a dezvăluit mai multe detalii

Publicat pe 24.10.2024 la 14:11. Actualizat pe 24.10.2024 la 15:15

Celebra actriță Leticia Calderon, sora Thaliei, se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

Leticia Calderon

Profimedia

Leticia Calderon se confruntă cu probleme grave de sănătate, dar, cu toate acestea, ea nu a dorit să fie internată.

Care e starea de sănătate a actriței și ce diagnsotic a primit din partea medicilor

Chiar dacă medicii au sfătuit-o să pună sănătatea ei pe primul plan și să acorde cât mai multă atenție problemelor ei, acceptând mai multă îngrijire de specialitate, Leticia Calderon a decis că îi e mai bine să nu se interneze.

Citește și:

Faimoasa actriță a oferit mai multe detalii legate de starea ei de sănătate pe rețelele de socializare, în timp ce purta o mască pentru alimentarea cu oxigen.

Leticia Calderon i-a pus pe jar pe fanii ei atunci când a apărut pe rețelele de socializare purtând o mască de oxigen pentru a putea respira normal. La descrierea fotografiei, actrița a spus că starea ei nu este deloc una bună, dar ea continuă cu tratamentul său alimentar.

Imaginea a adunat peste 9.000 aprecieri, iar fanii și-au arătat îngrijorarea în secțiunea de comentarii, trimițându-i actriței încurajări și gânduri bune.

View this post on Instagram

A post shared by Lety Calderón (@letycalderon79)

Actrița nu a dorit să îi îngrijoreze și mai tare pe fani, oferindu-le detalii despre starea ei de sănătate, dar simplul fapt că a anunțat că nu se simte bine, i-a pus pe gânduri pe aceștia.

Recent, actrița a desvăluit că medicii au diagnosticat-o cu o infecție în gât care s-a complicat pe parcurs.

Citește și:

“Am avut bronșită spasmică, o afecțiune care pur și simplu nu îmi permitea să respite normal și începeam să mă sufoc, în special noaptea”, a dezvăluit actrița.

Chiar dacă medicii au sfătuit-o să rămână internată, ea a decis să își facă tratamentul prescris de aceștia acasă. Leticia Calderon a explicat că plămânii ei au fost foarte afectați după ce a fost bolnavă de Covid și de gripă.

“Ce se întâmplă e că am avut Covid de mai multe ori, apoi gripă și am și o afecțiune pulmonară și, bineînțeles, că îmi e mai bine dacă stau acasă. O să îmi ia o săptămână sau două până o să mă recuperez, chiar dacă în spital probabil mi-ar fi luat mult mai puțin, dar am refuzat”, a povestit actrița care și-a dorit să fie acasă în preajma celor dragi.

Recent, actrița s-a confruntat cu alte probleme de sănătate serioase. Leticia Calderón s-a confesat în fața presei și a dezvăluit că în urmă cu câteva luni a suferit un accident din care nu s-a recuperat complet. În prezent continuă tratamentele. Actrița a făcut aceste mărturisiri, dat fiind faptul că a fost văzută cu un picior ridicat în aer în cadrul unei operei de teatru.

“Am căzut la Hiroshima, am fost să vedem muzeul. Nu mi-am revenit, așa că a trebuit să port o fașă elastică, să fac exerciții fizice, dar nu mă vindec.”, a spus plină de regret vedeta. Deși nu are o stare bună de sănătate, spune că nu are nevoie de operație.

Citește și:
În articolul

Care este în prezent starea de sănătate a celebrei actrițe Leticia Calderon. Vedeta a dezvăluit mai multe detalii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp