Happy People
Care este prețul cizmelor pe care le-a purtat Belinda la Săptămâna Modei de la Paris. Publicațiile le-au numit “periculoase și scumpe”

Publicat pe 25.09.2024 la 11:40. Actualizat pe 25.09.2024 la 12:32

După căzătura pe podium a faimoasei Belinda, au început să apară informații despre prețul cizmelor pe care aceasta le-a purtat. Vedeta a fost invitată alături de alte celebrități în cadrul prezentării de modă L’Oreal.

Belinda pe podium la Săptămâna Modei de la Paris

Profimedia Images

Belinda este una dintre cele mai cunoscute artiste din Mexic la momentul actual. Și-a început cariera la o vârstă foarte fragedă și la 35 de ani a ajuns să meargă pe podium cu cele mai mari celebrități din lumea modei. Invitată de cei de la L’Oreal să defileze într-o ținută de culoare roșie, aceasta a avut un accident.

Care este prețul cizmelor pe care le-a purtat Belinda la Săptămâna Modei de la Paris

A căzut în timp ce defila, încălțările fiind cele care i-au cauzat problema. A fost ajutată rapid de Anitta, artista de origine braziliană în vârstă de 31 de ani. Momentul a devenit unul iconic, iar imaginile au făcut înconjurul internetului. Belinda a publicat imaginile pe pagina personală de instagram acolo unde a scris că a fost “cel mai iconic moment din viața mea, deși niciodată nu mi-aș fi imaginat că o să decurgă așa.”

View this post on Instagram

A post shared by Beli (@belindapop)

Are 17 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii. Cele mai recente sunt din cadrul Săptămânii de Modă de la Paris. Cizmele pe care le-a purtat Belinda sunt creația creatoarelor de modă de origine turcă Raisa și Vanessa Sason. Prețul lor ajunge la 1.250 de euro, așa cum este specificat în catalogul oficial. Tocuri de 19 centimetri, o înălțime de 25 de cm cu platformă de 6 cm, acestea sunt specificațiile cizmelor de designer, arată univision.com.

Citește și:

Belinda a purtat o rochie roșie mini, creația celor două specialiste din Turcia. Astfel talia i-a fost evidențiată, la fel și bustul. Nu este prima oară când artista urcă pe scenă astfel, însă de data aceasta a fost împreună cu nume celebre din industrie.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, iar cei mai mulți i-au fost alături în momentul în care s-a împiedicat pe scenă.

Cum a reacționat Belinda când a căzut pe podium

Artista a reacționat cu umor asupra evenimentului, comparându-l cu un episod din celebrul serial Sex and the City, acolo unde și Carrie Bradshaw are un astfel de incident.

“Ar trebui să fii mândră pentru că reprezinți un model de urmat a celor care cad și se ridică.”, a fost unul dintre comentarii. În fața filmulețului, aceasta le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o, mai ales artistei Anitta care a ajutat-o atunci când a avut nevoie. În urma defilării din cadrul Săptămânii de Modă de la Paris s-a celebrat diversitatea, incluziunea și împuternicirea femeilor.

Citește și:

L’Oreal Paris le-a invitat pe celebritățile hispanice pentru a prezenta aceste valori și a arăta frumusețea în toate formele. Printre invitate s-au numărat Belinda, Anitta, Eva Longoria, Camila Cabello, Daniela Alvarez, Renata Notni, Samadhi Zendejas, printre altele. Vedetele menționate mai sus i-au fost alături artistei Belinda în urma incidentului și i-au oferit suport în mediul online.

“Ești perfectă, iubirea mea”, “Ca o regină ce ești”, “Ca un phoenix”, „Cea mai frumoasă mereu”, „Regină”, „O regină mereu o ajută pe altă regină să se ridice. Sunteți cele mai bune”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online.

În articolul

Care este prețul cizmelor pe care le-a purtat Belinda la Săptămâna Modei de la Paris. Publicațiile le-au numit “periculoase și scumpe”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp