Happy People
Care este starea mentală a fiicelor lui Gabriel Soto după ce au aflat că tatăl său a fost internat de urgență. Ce a declarat Geraldine Bazan

Publicat pe 10.07.2024 la 13:49. Actualizat pe 10.07.2024 la 15:02

Actrița a vorbit despre fiicele Elisa Marie și Alexa Miranda. A punctat cum se simt cele două după ce au aflat că tatăl lor celebru a fost internat de urgență. De asemenea, a vorbit și despre posibila intenție a lui Gabriel Soto ca totul să fie un truc.

Care este starea mentală a fiicelor lui Gabriel Soto după ce au aflat că tatăl său a fost internat de urgență

Instagram

Geraldine Bazán a lăsat să se înțeleagă cum sunt fetele sale după ce au aflat că tatăl lor a suferit o problemă de sănătate și a fost nevoit să fie internat de urgență. Pe data de 6 iulie, Gabriel Soto a ajuns pe mâna medicilor din Ciudad de Mexico după ce a acuzat hipertensiune arterială.

Care este starea mentală a fiicelor lui Gabriel Soto după ce au aflat că tatăl său a fost internat de urgență

La scurt timp după ce a fost stabilizat, actorul a oferit mai multe detalii într-un filmuleț publicat pe pagina personală de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by FCO de Irina y Gabriel (@fcosotobaeva)

“Aveam presiunea 170/111 care este foarte mare. A venit totul de la o durere în piept, lipsă de aer, senzație de vomă.”, a explicat actorul într-o postare pe internet. Acesta are în prezent peste 4 milioane de prieteni virtuali, dar a și publicat peste 5 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din cadrul operei de teatru în cadrul căreia joacă rolul principal. La doar câteva zile de la incident, fosta soție a lui Gabriel Soto a punctat care a fost reacția fetelor Elisa Marie și Alexa Miranda.

“E bine. Evident că știm absolut totul. Fetele sunt liniștite.”, a declarat Geraldine Bazán, arată univision.com. Actrița de telenovele a lăsat să se înțeleagă faptul că fostul său partener va fi evaluat în continuare de către medici.

Citește și:

“Din fericire el este un bărbat puternic, mereu a fost foarte sănătos și bine, câteodată e vorba de chestii de sănătate. De ce? Nu știm.”, a continuat vedeta. În acest proces, Gabriel Soto va conta necondiționat pe sprijinul familiei.

“Ele sunt în contact cu tatăl lor, știu că este bine, o să-l vadă mâine. Au vorbit cu el înainte. Mereu există comunicare cu tatăl lor, chiar dacă ele locuiesc cu mine. Tot timpul vorbesc cu el, ele au numărul lui.”, a explicat.

Geraldine Bazán răspunde dacă Gabriel Soto și-a invetat criza de sănătate

Cu aceeași oportunitate, vedeta a fost întrebată despre posibilitatea ca fostul soț să fi inventat boala pentru a reuși să atragă atenția. Același lucru a fost gândit și articulat de către mama faimoasei Geraldine Bazán, Rosalba Ortiz. Aceasta din urmă a punctat următoarele: “Așa cum spun că totul este un truc publicitar pentru a aduce oamenii la teatru, am spus că inventează încă odată.”

Citește și:

A făcut referire la faptul că recent, Gabriel Soto a fost surprins în casa actriței Cecilia Galliano și au fost fotografiați foarte apropiați. Astfel, au apărut zvonuri legate de o posibilă relație de iubire care de fapt s-a tradus într-o strategie de marketing.

“Nu am nimic să spun. Suntem persoane total diferite, nu mă puteți pune în aceeași oală cu o persoană sau alta.”, a transmis vedeta. În prezent, Gabriel Soto este implicat în cadrul piesei de teatru El precio de la fama. În ultimul timp s-a zvonit că relația cu Irina Baeva este de domeniul trecutului. Aceștia urmau să se căsătorească de mai mult ori până acum, însă anumite probleme i-au făcut să amâne evenimentul propriu-zis. Actrița de origine rusă a menționat că își dorește să fie mama a 10 copii.

În articolul

Care este starea mentală a fiicelor lui Gabriel Soto după ce au aflat că tatăl său a fost internat de urgență. Ce a declarat Geraldine Bazan

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp