Happy People
Care sunt semnele că Barış Falay din Ömer revine pe platourile de filmare. “Haideți să vedem ce se întâmplă”

Publicat pe 30.09.2024 la 12:33. Actualizat pe 30.09.2024 la 13:39

Barış Falay din serialul Ömer revine pe platourile de filmare într-un nou proiect profesional. Fanii din Turcia au fost încântați de vestea care a ajuns în mediul online.

Care sunt semnele că Barış Falay din Ömer revine pe platourile de filmare

Instagram

Barış Falay se numără printre actorii care fac parte din distribuția seriei Ömer, fiind unul dintre valoroșii Turciei în domeniul său de activitate. Premiera producției a avut loc în țara natală cu un an în urmă, iar succesul a fost garantat datorită faimoșilor din distribuție, dar și poveștii inedite. După o perioadă de odihnă, protagonistul a declarat că revine pe platourile de filmare cu un nou rol.

Care sunt semnele că Barış Falay revine pe platourile de filmare

Actorul care a interpretat rolurile Ali în seria 'Ezel', Harun în 'Paramparça', Selim Serez în 'Medcezir' și-a anunțat fanii că urmează să revină într-un nou proiect profesional. Are peste 600 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Discret în legătură cu viața personală, nu uită să lase internauților semne că relația de familie funcționează mai bine ca niciodată.

View this post on Instagram

A post shared by barışfalay (@bfalay)

“Vacanța de vară a fost una bună. Ne-am odihnit în Çeşme. În plus, am citit scenarii, să vedem ce se întâmplă.”, a spus actorul, arată msn.com. De asemenea, actorul a fost surprins alături de partenera sa și a vorbit despre relația de iubire dintre ei.

Citește și:

“Bineînțeles că sunt și dificultăți. Suntem amândoi pe fugă. Atunci când nu există încredere, o poveste bună nu poate să iasă la liman. Cred că noi ne-am descurtat bine. Avem un copil de 13 ani.”, a povestit actorul. Printre proiectele de succes ale faimosului se numără Furtună pe Bosfor între 2014 și 2017. În ceea ce privește serialul Medcezir, acesta a avut premiera în 2013. În ceea ce privește serialul Ömer acolo unde joacă rolul de protagonist, acesta a avut premiera în 2023. A jucat și în Ezel în 2009 până în 2011. Actorul este căsătorit cu Esra Ronabar din 2006.

Schimbare de look pentru Barış Falay la finalul seriei Ömer

Joacă rolul Reşat în producția turcească. La finalul poveștii, acesta și-a schimbat complet imaginea, fiind de nerecunoscut în mediul online, arată haber7.com. Printre actorii care au făcut parte din distribuție se numără Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır și Merve Dizdar.

Citește și:

A reușit să-și surprindă fanii cu barba sa în serialul Ömer, însă odată ce filmările au luat sfârșit, a decis să renunțe la aceasta. Fanii i-au declarat că arată cu 20 de ani mai tânăr. Născut pe 9 aprilie 1972 în Turcia, acesta se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Spune că folosește aceeași strategie atât pe plan personal cât și profesional și a vorbit despre partenera sa în acest sens.

“Sunt un bărbat care iubește să fie îndrăgostit. M-am îndrăgostit de o femeie în viața personală, sunt cu ea de 20 de ani. Același lucru este valabil și în viața profesională. Când iubesc ceva, urmăresc acel ceva.”, a spus actorul. Printre serialele în care a jucat de-a lungul timpului se numără și Agenția de talente și sentimente care a avut premiera în 2020. De asemenea, producția a fost difuzată în România, la Happy Channel și a avut succesul așteptat.

În articolul

Care sunt semnele că Barış Falay din Ömer revine pe platourile de filmare. “Haideți să vedem ce se întâmplă”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp