Cine este Barış Falay din “Furtună pe Bosfor”. Tot ce vrei să știi despre îndrăgitul actor

Publicat pe 17.08.2022 la 15:37 Actualizat pe 17.08.2022 la 18:27

Barış Falay face parte din celebra producție "Furtună pe Bosfor". Multă lume îl cunoaște în cadrul serialului, însă puțin știu detalii din viața sa personală.

Barış Falay poartă o cămașă albă și un sacou negru

Barış Falay din “Furtună pe Bosfor”

Happy Channel

Barış Falay face parte din distribuția serialului “Furtună pe Bosfor” și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. A reușit de-a lungul timpului să se facă remarcat datorită personajelor sale, dar și prin prisma vieții personale arătate în mediul online.

Cine este Barış Falay din “Furtună pe Bosfor”, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia

Protagonistul serialului “Furtună pe Bosfor” s-a născut în Edremit și este absolvent al Ankara University. După ce a jucat pe scena Teatrului de Stat din Ankara a jucat în piese precum Hamlet, Üç Kuruşluk Opera, Misafir, Kamyon, Roberto Zucco, Kırmızı Yorgunları, Azizname, Barış, Bahar Noktası, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz și Karar Kimin.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

Este regizorul pieselor Deniz Kızı Masalı și Bir Yaz Gecesi Rüyası, mai târziu făcând parte din Kocaeli Metropolitan Theatre. Și-a început cariera în televizune în seriale precum Tatlı Hayat, Yarım Elma și Dadı după ce a jucat în serialul “Aliye”. Între 2009 și 2011 a jucat rolul “Kerpeten Ali Kırgız” în seria fenomen “Ezel”, personaj pentru care a câștigat nenumărate premii. A jucat rolul principal în filmul “Ya Sonra”. A revenit în televiziune în 2011 în seria “Al Yazmalım”. Din 2013 până în 2015 a jucat rolul “Selim Serez” în serialul “Medcezir”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe contul personal de Instagram are peste 600 de mii de fani din întreaga lume, dar și peste 200 de fotografii și filmulețe, atât din viața personală cât și din cea profesională. De-a lungul timpului a păstrat cu discreție o limită între ceea ce s-a întâmplat în relația sa cât și ceea ce s-a văzut pe micul ecran.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare. Cum a fost surprins protagonistul din “Moștenirea”

Este căsătorit cu actrița de origine turcă Esra Ronabar încă din 2006 și împreună au un băiat pe nume Mavi Rüzgar Falay născut în 2009. Are 1.74 cm înălțime și ochii albaștri, iar fanele îl apreciază de fiecare dată când postează fotografii pe conturile de socializare.

Totul despre serialul “Furtună pe Bosfor”

Furtună pe Bosfor spune povestea nemaiauzită a două familii care împărtășesc aceeași istorie. Atunci când două femei tinere, Gulseren și Dilara ajung în același spital pentru a naște, lucrurile iau o întorsătură ciudată, Atunci când se pregătesc să plece acasă cu copiii, acestea nu știu că au primit odraslele inversate. Astfel că Gulseren ajunge cu fetița Dilarei în căminul său.

Gulseren este părăsită de către soț și obligată să-și crească copila singură, fără ajutorul altor oameni din jur. Deși trăiește în bogăție, Dilara se confruntă cu aceleași probleme în căsnicie. Deși pare că are totul la picioare, Dilara mai trăiește o altă dezamăgire. Soțul său ajunge să se îndrăgostească de săraca Gulseren și nu-și mai dorește niciun viitor cu cea care i-a fost soție un timp îndelungat.

Citește și: Özge Yağız a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată

Gulseren este părăsită de soț la doar 3 zile de la căsătorie și încearcă să-și crească fiica de una singură. Cihan este un om de afaceri înstărit și droit de toate femeile. Cu toate acestea, este soțul Dilarei și o iubește chiar pe frumoasa dar prea săraca Gulseren. Cihan este de fapt tatăl biologic al fiicei lui Gulseren, cea care încearcă să răzbată în viață.

În articolul

Cine este Barış Falay din “Furtună pe Bosfor”. Tot ce vrei să știi despre îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x