Happy People
Ce mai face și cum arată Dulce Maria, cântăreața din Rebelde, după ce a născut

Publicat pe 01.07.2021 la 18:03. Actualizat pe 01.07.2021 la 18:28

Pe Dulce Maria (34 de ani) o știm din telenovela mexicană ce a făcut furori în rândul adolescenților, Rebelde. Ne aducem aminte că Dulce Maria o interpreta pe Roberta, o tânără realmente rebelă. Acum, a devenit proaspătă mămică și se simte extraordinar.

Dulce Maria

Profimedia

Au trecut 16 ani de atunci, iar între timp actrița din Mexic și-a întemeiat o familie alături de cântărețul Paco Alvarez.

Vestea că au devenit părinți i-a adus în culmea fericirii pe cei doi îndrăgostiți. Frumoasa artistă parcă strălucește și mai tare de când a adus pe lume rodul iubirii dintre ea și Alvarez. Aceasta se simte exclent și trăește clipe de vis alături de copilul șide bărbatul său.

View this post on Instagram

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

Dulce Maria s-a recuperat rapid după naștere și se pare că arată la fel de bine cum arăta și înainte. Cu toate că trupa RBD a decis să se reunească anul trecut, momentan Dulce Maria se concentrează strict pe viața sa personală. Micuța Paula a venit pe lume în data de 4 decembrie și a adus chiar mai multă bucurie în viețile celor doi.

Dulce Maria se poate considera o femeie fericită și împlinită. La 35 de ani, actrița din Rebede are tot ce și-ar putea dori: faimă și multă iubire. La finalul anului trecut ea și soțul său au devenit părinți pentru prima oară.

View this post on Instagram

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

Dulce Maria și Paco Alvarez s-au căsătorit în anul 2019, iar anul trecut, îndrăgita actriță și-a anunțat fanii că este însărcinată. De asemenea, ea a afișat pe paginile sale de socializare, mai multe fotografii adorabile, cu burtica de gravidă. Se vedea clar pe chipul său și al soțului ei că amândoi erau în culmea fericirii.

Dulce Maria a recunoscut că a suferit de depresie postpartum

La trei luni după ce a devenit mamă, frumoasa Dulce Maria își deschide inima și vorbește și despre experiența mai puțin plăcută de dinainte și după sarcină. Actrița a suferit de depresie postpartum.

Deși este fericită de această nouă etapă din viața ei, nu neagă că se adaptează la toate schimbările pe care le presupune maternitatea, inclusiv la pierderea celor unsprezece kilograme pe care le-a câștigat, potrivit peopleenespanol. În plus, la asta se adaugă faptul că după naștere a trecut prin etapa cunoscută sub numele de depresie postpartum sau baby blues: "Evident, maternitatea îți schimbă complet viața. Dar este foarte obositor, o iubesc, dar recuperarea după naștere și adaptare a fost foarte grea", a spus actrița.

În articolul

Ce mai face și cum arată Dulce Maria, cântăreața din Rebelde, după ce a născut

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp