Happy People
Ce produse de make-up folosește zilnic Jennifer Lopez. Se zvonește că artista nu iese din casă fără ele

Publicat pe 27.10.2021 la 17:30. Actualizat pe 27.10.2021 la 23:10

Jennifer Lopez are reguli stricte atunci când vine vorba de frumusețe. Artista internațională nu folosește tratamente complicate și promovează naturalețea, iar atunci când vine vorba de make-up are câteva produse de care nu se desparte.

Jennifer Lopez

Getty

JLo este o femeie extrem de frumoasă, recunoscută la nivel internațional pentru talentul său remarcabil, dar și pentru felul în care arată.

Timpul pare să fi fost extrem de blând cu celebra artistă, care la vârsta de 52 de ani are un chip asemănător cu al unor femei în floarea tinereții, iar unele dintre secretele pe care le folosește pentru a arăta impecabil au fost dezvăluite.

Ce produse de make-up folosește Jennifer Lopez

Artista internațională folosește și un ser special, care face parte din produsele sale de top, care îi poartă numele și spune că această substanță ajută foarte mult tenul și mai ales la absorbția celorlalte produse pe care le folosește pentru îngrijirea tenului.

Chiar înainte de a aplica fondul de ten aceasta mai folosește o cremă hidratantă dar și protecție solară.

Deva hispanică spune că SPF-ul este secretul tinereții sale și este, practic, ca o “fântână a tinereții din care se hrănește”.

Ea a zis și că nu iese niciodată din casă fără să aplice mascara glos și ulei cu iluminator pe corp. Până și pentru a merge la sală aplică pe pomeți și pe umeri un pic de strălucire.

Machiajul pe care și-l aplică zilnic este felul în care ea se motivează zi de zi: „Trebuie să te motivezi cumva”, a spus, adăugând că îmbracă mereu și ținute simpatice, pentru că vrea să arate cât mai bine când se uită în oglindă, potrivit ELLE.

Trucurile de frumusețe ale artistei internaționale Jennifer Lopez

Ea a oferit aceste sfaturi într-un videoclip realizat de curând. Artista a vorbit despre cât de imprtant este ca ele să fie o disciplină pentru toate femeile.

Practicați afirmațiile zilnice

„În fiecare zi, îmi spun că sunt tânără și atemporală la orice vârstă. Trăiesc o viață frumoasă, de aventură, alături de copiii mei și suntem cu toții sănătoși, mereu. Toate aceste lucruri grozave pe care înveți să ți le spui chiar fac minuni. Dacă există această conversație pozitivă cu sine, chiar se creează o persoană frumoasă în interior, care menține o persoană frumoasă în exterior”, spune Jennifer Lopez.

Frumusețea se află în interior

„Am auzit această zicală odată, când eram mai tânără: până la 25 de ani, ai chipul cu care te naști, dar după 25 de ani, ai fața pe care o meriți. Și stfel am înțeles că trebuie să acționz în consecință.

Trebuie să fii un O persoană drăguță și frumoasă în interior dacă vrei ca trupul și chipul tău să reflecte asta. Devii ceea ce gândești și cum acționezi", spune Jennifer Lopez.

Citește în continuare >>>> AICI

În articolul

Ce produse de make-up folosește zilnic Jennifer Lopez. Se zvonește că artista nu iese din casă fără ele

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp