Happy People
Ce sport practică unul dintre băieții artistei Anahi. Cel mic a fost filmat de către mama sa

Publicat pe 03.03.2023 la 21:34. Actualizat pe 15.03.2023 la 23:29

Anahi, celebra artistă mexicană, a dezvăluit recent că fiul ei cel mic, Emiliano, își dezvoltă abilitățile sportive prin practicarea baseball-ului.

Anahi

Gettyimages.com

Într-un videoclip postat pe contul ei de Instagram, Anahi l-a filmat pe fiul ei încercând să lovească o minge mare cu o bâtă mică de baseball.

Fiul artistei Anahi din RBD a bucurat inimile fanilor. Cât de dăgălaș este băiețelul

Deși Emiliano este încă foarte mic, el a arătat deja o pasiune pentru acest sport și o dorință de a fi cât mai activ. În videoclipul postat de Anahi, se poate vedea cum micuțul Emiliano stă cu atenție în fața mingii și încearcă să o lovească cu băta sa mică de baseball. Anahi a fost impresionată de entuziasmul și determinarea fiului său.

Fanii Anahi s-au arătat încântați de videoclipul postat de aceasta și au apreciat faptul că ea își încurajează fiul să își dezvolte pasiunea pentru sport.

Citește și:

Anahi, actriță și cântăreață mexicană, are doi copii, ambii băieți, alături de soțul ei, politicianul mexican Manuel Velasco Coello. Primul copil al cuplului, pe nume Manuel, s-a născut în ianuarie 2017, în timp ce al doilea copil, Emiliano, s-a născut în februarie 2020.

Anahi a fost mereu foarte deschisă cu fanii săi în ceea ce privește viața ei personală și familială, iar de când a devenit mamă, ea a postat deseori fotografii și videoclipuri cu cei doi băieți ai săi. Ea a declarat în mod repetat că maternitatea a fost una dintre cele mai importante și mai frumoase experiențe din viața ei și că își iubește copiii mai presus de orice altceva.

Citește și:

Anahi, una dintre cele mai îndrăgite actrițe și cântărețe mexicane, a devenit cunoscută la nivel mondial datorită rolului său din serialul "Rebelde". Această producție televizată a fost difuzată în perioada 2004-2006 și a devenit un adevărat fenomen în întreaga Americă Latină, dar și în Europa și Asia.

Citește și:
În articolul

Ce sport practică unul dintre băieții artistei Anahi. Cel mic a fost filmat de către mama sa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp