Happy People
Ce spune Hande Erçel despre zvonurile legate de separare. S-a fotografiat cu un alt bărbat la cină

Publicat pe 16.05.2024 la 15:42. Actualizat pe 16.05.2024 la 16:14

Vedeta din Dragostea plutește în aer vorbește într-un interviu recent despre zvonurile legate de separare. Hande Erçel s-a fotografiat cu un alt bărbat la cină.

Ce spune Hande Erçel despre zvonurile legate de separare

Profimedia Images

Hande Erçel formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri alături de afaceristul turc Hakan Sabancı. Pentru cei doi, clopotele de nuntă au bătut parcă de la începutul relației. Cu toate acestea, cele mai noi vești arată că îndrăgostiții s-ar fi despărțit. Zvonul a apărut la scurtă vreme după ce actrița ar fi publicat o fotografie cu un alt bărbat.

Ce spune Hande Erçel despre zvonurile legate de separare

Vedeta din Dragostea plutește în aer este fără îndoială una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia la momentul actual. Are peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări cu diferite branduri recunoscute în lume. Cu toate că este discretă în ceea ce privește viața personală, recent s-a răspândit zvonul despărțirii în relația sa cu afaceristul Hakan Sabancı.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Știrea a apărut la scurtă vreme după ce vedeta a publicat o fotografie realizată la cină alături de un alt bărbat. Este vorba despre Inan Kirdemir, stilist recunoscut în Turcia. Are aproape 60 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe.

Citește și:

Se spune că cei doi urmează să-și facă apariția împreună în cadrul Festivalului de film de la Cannes în 2024, între 14 și 25 mai, arată albawaba.com. Este important de menționat faptul că Hande Erçel se află într-o relație încă din luna martie a anului 2023, ceea ce înseamnă că s-a împlinit deja 1 an de când și-a declarat iubirea față de partenerul Hakan Sabancı. Cei doi au călătorit în jurul lumii și au arătat tuturor că sunt făcuți unul pentru celălalt. Ba mai mult, urmează să se căsătorească. La scurt timp după călătoria în Lisabona, vedeta din Dragostea plutește în aer a răspuns curiozității legate de separare.

“Nu știu de unde a apărut știrea asta. Nu există așa ceva, totul merge bine. Avem o relație foarte drăguță.”, a punctat vedeta.

Cele mai interesante detalii despre Hande Erçel

Fiind una dintre cele mai populare vedete din Turcia la momentul actual sunt foarte multe detalii de aflat despre Hande Erçel. La 30 de ani, aceasta a reușit să se claseze pe cele mai importante locuri din topurile preferințelor fanilor. A jucat de-a lungul timpului în Dragostea plutește în aer între 2020 și 2021, Așk Laftan Anlamaz între 2016 și 2017, Bambașka Biri între 2023 și 2024, dar și Azize în 2019.

Cariera și-a început-o ca și model, dar nu este niciun detaliu nou aici, asta pentru că multe dintre vedetele din Turcia au urmat acești pași. Are o soră mai mare care este model și obișnuiește să publice fotografii și filmulețe despre viața sa în mediul online.

În ceea ce o privește pe Hande Erçel, aceasta a apărut în nenumărate reclame și apariții media, fiind preferata brandurilor renumite. A călătorit în toate colțurile lumii și continuă să facă acest lucru alături de partenerul său, în ciuda zvonurilor apărute în presă.

În articolul

Ce spune Hande Erçel despre zvonurile legate de separare. S-a fotografiat cu un alt bărbat la cină

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp