Happy People
Cel de-al doilea sezon al serialului “Numele meu este Farah” cu Demet Özdemir se arată mult mai promițător. Cum i s-a schimbat viața vedetei odată cu acest proiect

Publicat pe 21.08.2023 la 18:32. Actualizat pe 20.08.2023 la 12:29

Serialul “Numele meu este Farah” a reușit să aibă succes încă de la primele episoade. Cu toate că cifrele estimate nu au fost cele mai bune, interesul a crescut în mediul online.

Cel de-al doilea sezon al serialului “Numele meu este Farah” cu Demet Özdemir se arată mult mai promițător

Instagram

Serialul “Numele meu este Farah” se așteaptă să aibă o continuitate cel puțin la fel de valoroasă ca cea care a trecut. A reușit să atragă atenția, asta pentru că Engin Akyürek și Demet Özdemir formează un cuplu extrem de reușit pe micile ecrane.

Cel de-al doilea sezon al serialului “Numele meu este Farah” cu Demet Özdemir se arată mult mai promițător

Cu toate că nu a realizat cifrele dorite, a avut un succes răsunător în mediul online. Valul pe care l-a creat se reflectă și pe paginele de socializare ale actorilor principali. Primul sezon al seriei a avut 14 episoade, iar în prezent echipa și-a luat o binemeritată vacanță. Actorii se vor reuni după 2 luni și jumătate și se așteaptă ca cel de-al doilea sezon să fie mult mai promițător. Engin Akyürek a spus câteva cuvinte în cel mai recent interviu legat de proiectul său.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

“Am terminal sezonul întâi, vom continua. Sunt foarte fericit, sper că și oamenii simt la fel. Cred că am avut o relație bună cu oamenii, de asemenea. Lăsând povestea deoparte, chiar cred că este un proiect diferit. O să continuăm cu o poveste frumoasă.”, a declarat actorul. A punctat faptul că vor exista schimbări majore în “Numele meu este Farah”.

Citește și:

“Cred că o să vedem o poveste diferită în sezonul următor. Nu știu toate detaliile poveștii și transformarea sa.”, a spus acesta. Cu fiecare ocazie pe care o are, Engin Akyürek ține să-și laude partenera de platou, cea care joacă personajul principal.

“Îmi place să lucrez cu Demet, cred că avem o energie foarte bună pe platourile de filmare. Cred că se reflectă și în munca pe micile ecrane. Demet o interpretează pe Farah foarte bine, face o treabă excelentă.”, a subliniat. Actorul și-a luat o perioadă de odihnă, timp în care își va promova cartea, “Timeless”. Prioritățile sale sunt acum cartea și cel de-al doilea sezon al seriei.

“O să am și planuri de vacanță. Cred că o să vin și cu o surpriză pentru carte. Nu există perioadă de odihnă după aceasta, vom începe sezonul doi foarte repede. Bineînțeles că o să-mi iau și vacanță.”, a spus.

Importanța seriei “Numele meu este Farah” pentru Demet Özdemir

Actrița faimoasă din Turcia reușește să-și continue într-un mod incredibil planurile profesionale. Atrage atenția prin eleganță și cu fiecare ocazie demonstrează acest lucru în mediul online. Preocupată de stil, spune că acordă o atenție deosebită părului și felului în care acesta este aranjat. Se cunoaște faptul că are deja o colaborare cu cei de la Pantene.

Citește și:

“A fost foarte frumos și foarte disciplinat totul. A fost un sezon în care am învățat foarte multe despre mine. Am crezut că învăț ceva în fiecare an, dar anul acesta am descoperit niște lucruri incredibile. Pentru prima dată a venit o perioadă de vacanță de 3 luni. Sunt foarte norocoasă, sunt foarte bine.”, a spus vedeta. Are 15 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 900 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Cel de-al doilea sezon al serialului “Numele meu este Farah” cu Demet Özdemir se arată mult mai promițător. Cum i s-a schimbat viața vedetei odată cu acest proiect

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp