Happy People
Cine e Tolgahan Sayisman, protagonistul din “Perla Neagră”

Publicat pe 02.02.2021 la 12:03. Actualizat pe 02.02.2021 la 12:24

Tolgahan Sayisman este un actor, model și un prezentator de emisiuni TV de naționalitate turcă. Actorul s-a făcut remarcat în lumea cinematografiei în anul 2007 prin intermediului rolului său principal din celebra producție Elveda Rumeli.

Tolgahan Sayisman, protagonistul din “Perla Neagră”

https://www.instagram.com/tsayisman/

Actorul poate fi urmărit din 3 februarie, de la ora 23:00, în serialul „Perla Neagră”, pe Happy Channel!

Actorul a absolvit liceul Kadıköy İntaș și Universitatea Doğuș, Facultatea de Administrare a Afacerilor. Tolgahan Sayisman a cunoscut celebritatea pentru prima dată prin intermediul carierei lui de model. În prezent este unul dintre cele mai bune modele ale Turciei, motiv pentru care în anul 2005 a câștigat competiția internațională de frumusețe masculină Manhunt, din Coreea de Sud.

Tolgahan a lucrat cu numeroase mărci din Turcia și Europa, fiind imaginea acestora. Cariera în actorie a venit ca o a doua mare pasiune a actorului. De-a lungul carierei sale în cinematografie a strâns un portofoliu impresionant. Prima aparițiea a artistului pe micul ecran s-a produs în anul 2006 prin intermediul serialului Captive Hearts (Esir Kalpler), unde l-a interpretat pe Levent Ertekin, potrivit turkishdrama.

Alte producții importante în care Tolgahan Sayisman a interpretat rolul protagonistului: Maçolar, Așk Tutulması, Lale Devri, Sürgün, Eski Sevgili, Siyah Inci.

Viața personală a actorului Tolgahan Sayisman

View this post on Instagram

A post shared by Tolgahan Sayışman (@tsayisman)

Succesul l-a urmărit, cu siguranță, pe frumosul actor și pe plan personal. Sayisman are o superbă soție, pe nume Almeda Abazi. Cei doi și-au unit destinele în anul 2017, au împreună un adorbail băiețel, care le-a moștenit trăsăturile, iar aceștia mai așteaptă un nou membrul al familiei.

View this post on Instagram

A post shared by Tolgahan Sayışman (@tsayisman)

Almeda Abazi este la fel de celebră ca soțul ei, Tolgahan. Superba femeie este actriță, model și regină a frumuseții care a fost încoronată Miss Tirana 2007, Miss Albania 2008 și Miss Globe 2008. Nu e de mirare că fiul celor doi este de o frumusețe incontestabilă cu gene atât de bune atât de la mamă, cât și de la tată.

Nu rata serialul Perla Neagră, din 3 februarie, de la 23:00, pe Happy Channel!

Citește și:
În articolul

Cine e Tolgahan Sayisman, protagonistul din “Perla Neagră”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp