Happy People
Confesiunile dure ale actorului Erkan Petekkaya. În copilărie a fost dus la orfelinat chiar de tatăl său

Publicat pe 17.09.2024 la 11:29. Actualizat pe 17.09.2024 la 12:06

Erkan Petekkaya a făcut confesiuni emoționante în cadrul unei emisiuni TV din Turcia. Actorul a fost dus la orfelinat chiar de către tatăl său.

Confesiunile dure ale actorului Erkan Petekkaya

Instagram

Erkan Petekkaya este recunoscut pentru rolurile valoroase pe care le-a prezentat publicului pe micile ecrane. De-a lungul timpului s-a implicat în proiecte care au adus succes în țara sa natală. Printre acestea se numără și Furtună pe Bosfor care a avut premiera în 2014. Invitat în cadrul unei emisiuni TV din Turcia, acesta a vorbit despre perioada copilăriei și modul în care a gestionat viața până la vârsta maturității.

Confesiunile dure ale actorului Erkan Petekkaya

A fost judecat în repetate rânduri pentru faptul că ar avea probleme cu alcoolul, însă într-un interviu oferit, protagonistul din Furtună pe Bosfor a spus tot adevăraul. De asemenea, a dezvăluit că i-ar plăcea ca anumite produse să fie interzise pentru populație, dat fiind faptul că fac mai mult rău decât bine.

View this post on Instagram

A post shared by Erkan Petekkaya (@erkanpetekkaya)

“Nu am fost niciodată alcoolic. Am vrut să donez sânge și nu s-a putut, așa mi-au zis acolo. Nu sunt alcoolic. Sunt cineva care bea ca toată lumea.”, a spus acesta, arată t24.com.tr. Este discret în ceea ce privește viața personală, însă obișnuiește să publice fotografii și filmulețe în mediul online. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a lăsat peste 300 de amintiri de acest gen.

Citește și:

A mărturisit că în ciuda faimei și popularității rămâne în continuare o persoană obișnuită. De asemenea, atunci când se enervează obișnuiește să spună lucrurile într-un mod impulsiv.

“Ce am experimentat nu a fost diferit de ceilalți. Doar că am trăit în ochii lumii. Am oferit răspunsuri la nervi. Atunci când greșesc, mă enervez foarte tare. Atunci când am trecut prin niște lucruri pe care oamenii le experimentează de obicei, balanța mea a fost încălcată. Asta nu s-a întâmplat pentru că sunt faimos. S-ar fi întâmplat oricum.”, a spus actorul.

Născut pe 11 decembrie 1970, acesta este căsătorit cu Didem Petekkaya și are un fiu. Obișnuiește să publice fotografii cu aceștia în mediul online și să fie apreciat pentru dedicarea pe care o arată familiei.

Care este diferența dintre viața personală și celebritate pentru Erkan Petekkaya

Și-a început cariera la începutul anilor 2000 și a continuat pe o scară ascendentă în cadrul acestei profesii. Cu fiecare proiect profesional a demonstrat unde este de fapt locul său ca și actor. A mărturisit că deși a devenit cunoscut în lumea întreagă, acesta lucru nu l-a afectat în totalitate.

Citește și:

Există totuși câteva restricții care i-au fost impuse, însă niciodată nu le-a depășit în vreun fel anume. A continuat să le fie alături celor dragi și să facă o diferență concretă între viața personală și cea profesională.

Printre cele mai importante proiecte profesionale ale sale se numără Ayla în 2017, Kirmizi Oda în 2020, Son Gün în 2023. Mărturisește că deși în repetate rânduri a fost tratat într-un mod nedrept în cariera sa, a încercat să-și protejeze familia și să aibă întotdeauna contact cu realitatea. În Furtună pe Bosfor, fanii au avut șansa să-l vadă pe Happy Channel. Serialul a fost difuzat pentru fanii săi care îl îndrăgesc și în prezent.

În articolul

Confesiunile dure ale actorului Erkan Petekkaya. În copilărie a fost dus la orfelinat chiar de tatăl său

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp