Happy People
Cristina Ciobănașu a revenit la cântat! Actrița impresionează cu talentul vocal. Cum a interpretat

Publicat pe 23.06.2022 la 18:02. Actualizat pe 23.06.2022 la 18:14

Cristina Ciobănașu impresionează cu talentul său vocal! Actrița a revenit la vechea sa pasiune, prin intermediul căreia publicul a cunoscut-o. Vedeta care a cucerit adolescenții cu trupa LaLa Band cântă ca o privighetoare.

Cristina Ciobănașu

TV Happy

Actrița din serialul Adela a impresionat în social media cu vocea sa. Criss, așa cum îi spun prietenii, și-a făcut curajul și a început să cânte din nou în fața publicului, după ani în care doar actoria a fost în prim plan.

Ea s-a făcut remarcată încă de când era adolescentă prin intermediul trupei LaLa Band, care a cucerit miile de tineri pe atunci. Ea împreună cu colegii de scenă adunat o mulțime de oameni la concerte și impresionat cu dansul și talentul vocal. Ei reușeau să aducă în fața tuturor un show complet: voce carismă și mișcări unice de dans.

Cristina Ciobănașu a revenit la vechea sa pasiune: muzica

Criss a mărturisit în urmă cu câteva luni că și-a făcut curajul, la insistențele unei prietene, să cânte într-un pub, care organiza seri de karaoke. Atunci, imaginile au fost postate în social media și Criss impresiona cu vocea sa.

Acum, alături de sora lui Vlad Gherman, Alexandra, a făcut cover la o melodie extrem de cunoscută, cântată de Ariana Grande și a făcut spectacol!

View this post on Instagram

A post shared by Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Citește și:

Cristina Ciobănașu s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Primii ani din viață și i-a petrecut în satul natal, Vorona Mare alături de fratele său mai mic, Tudor și bunica din partea tatălui, alături de care locuia într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie.

Cea din urmă a introdus-o în lumea artistică, învățând-o, încă de la o vârstă fragedă, secretele mai multor instrumente muzicale (vioară, nai, fluier, caval și ocarină).

Citește și:

Criss a dovedit de-a lungul anilor că destinul a făcut cea mai bună alegere, ea fiind un exemplu pentru oamenii de pretutindeni: talentată, ambițioasă și muncitoare. Și-a urmărit cu îndârjire visul și a luptat să fie mereu pe măsura așteptărilor, iar ei i-a ieșit mai sus decât oricine își imagina.

În articolul

Cristina Ciobănașu a revenit la cântat! Actrița impresionează cu talentul vocal. Cum a interpretat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp