Cristina Ciobănașu se reapucă de sport pentru a reveni la silueta de altădată: “Mă apucă frica de costumul de baie”

Publicat pe 24.05.2022 la 15:30 Actualizat pe 24.05.2022 la 17:18

Cristina Ciobănașu se reapucă de sport pentru a reveni la silueta de altădată. Actrița s-a fotografiat în sala de sport și a transmis un mesaj care i-a amuzat pe fani: “Mă apucă frica de costumul de baie”. Cum arată acum și de ce vrea să facă sport.

Cristina Ciobănașu este o tânără în vârstă de 25 de ani, care a devenit celebră datorită rolurilor sale în numeroase producții de succes. Fanii o știu încă de când era o copiliță și au asistat la transformarea sa de-a lungul anilor.

Cum se pregătește Cristina Ciobănașu pentru vară. Actrița vrea să revină la silueta de altădată

Actrița are o siluetă de invidiat, însă se pare că își dorește mai mult de la ea și se apucă de sport. Cristina Ciobănașu le-a vorbit mereu fanilor despre un stil de viață sănătos și este un exemplu în ceea ce privește grija pe care trebuie să o avem față de noi înșine.

La început de săptămână, Criss, așa cu îi spun prietenii, a făcut o postare în social media unde și-a anunțat fanii că se reapucă serios de treabă. Îmbrăcat corespunzător, în haine sport, actrița s-a fotografiat în sală și a transmis un mesaj de încurajare pentru toți cei care vor să facă o schimbare.

Ea a expus și motivele pentru care se apucă tocmai acum de sport: “Așa mă apucă pe mine sportul și dieta în fiecare an: cu fix 1 lună înainte de sezonul estival. Cu alte cuvinte, mă apucă frica de costumul de baie. Sunt curioasă câți dintre voi mai aveți această panică în acest moment? Ce faceți să vă simțiți mai bine? Eu mi-am mișcat fizicul la sală… să țâțâie celulita că nu se mai poate”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii de toate vârstele au reacționat la postarea sa din mediul online, iar cel mai multe doamne i-au spus că arată extrem de bine pentru vârsta sa, iar singura “grijă”pe care ar putea să o aibă este bucuria tinereții.

Citește și: CulTour 2022: Ce putem face pentru a avea un trup de invidiat și a ne menține în formă cât mai mult timp

Cristina Ciobănașu are o comunitate extrem de frumoasă, fidelă, care o încurajează mereu: “Prea devreme pentru frici și celulită. Trăiește, bucură-te pur și simplu, lasă grijile pe mai târziu. La vârsta ta totul ar trebui să fie floare la ureche”/”Arăți minunat” / “De azi am început și eu sala. Pentru prima data in viata. N-a fost chiar atat de greu. Sa vad mâine cu ce febra musculara mă trezesc. Mulțumesc de motivație! Sa vina "beach body-ul", acestea sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan, apariție radiantă la botezul fiului lui Radu Vâlcan și al Adelei Popescu. Cum s-au fotografiat cei doi

În articolul

Cristina Ciobănașu se reapucă de sport pentru a reveni la silueta de altădată: “Mă apucă frica de costumul de baie”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x