Happy People
Cristina Ciobănașu, apariție surprinzătoare pe rețelele de socializare. Ce face și cum s-a lăsat fotografiată actrița din Adela

Publicat pe 03.11.2021 la 22:16. Actualizat pe 03.11.2021 la 22:38

Cristina Ciobănașu, îndrăgita actriță din Adela, s-a lăsat fotografiată într-o ipostază în care fanii n-au văzut-o prea des. Aceasta se afla la sala de sport, iar felul în care a fost surprinsă a adus zâmbete pe buze.

Criss, așa cum îi spun prietenii, reușește mereu să ajungă la inima fanilor datorită dezinvolturii sale, a sincerității, dar și a pozitivismului. Aceasta este mereu cu zâmbetul pe buze, naturală și nu ezită să împărtășească cu prietenii virtuali activitățile pe care le are zilnic.

Cum s-a fotografiat Cristina Ciobănașu în sala de sport

Fosta parteneră a lui Vlad Gherman s- apucat de curând de sală, iar cum orice început după o pauză lungă este greu, așa și pentru Criss, care a amânat multă vreme sportul, potrivit spuselor sale de pe InstaStory.

Aceasta s-a lăsat fotografiată întinsă pe jos după o sesiune intensă și a dat de înțeles că muncește din greu pentru a a-și menține un trup sănătos și armonios.

View this post on Instagram

A post shared by Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Criss a lăsat și o descriere: “Gata! Mă duc să dorm acum”. Postarea a strâns mii de aprecieri din partea fanilor, dar și numeroase comentarii.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despre posibilitatea de a forma un cuplu într-un viitor serial

Actorul din Adela a răspuns curiozităților venite din partea fanilor și a reușit să monteze un videoclip atât de la el de acasă, cât și de pe platourile de filmare. O întrebare, însă, a atras atenția cel mai mult, aceasta fiind legată, evident, de fosta sa parteneră Cristina Ciobănașu.

Citește și:

În noul său Vlog de pe canalul oficial de YouTube, Vlad Gherman a răspuns la câteva întrebări venite din partea fanilor. Acestea au acoperit mai multe zone, atât viața personală, cât și profesională a îndrăgitului actor din Adela, desigur subiectul relației și a prieteniei cu Cristina Ciobănașu nu a putut fi trecut cu vederea mult prea ușor.

Așa că după ce a răspuns Vlad întrebărilor legate de cum își începe el ziua dimineața, despre cum face sport la sală, acesta ajunge și la întrebarea următoare: “Ai acceptat la un moment dat să formezi din nou, în scop profesional, un cuplu cu Criss, precum actorii din străinătate?”.

Citește și:

Vlad Gherman a vrut să audă și răspunsul Cristinei, după ce el a răspuns.

“Da nu aș avea nicio problemă, din punctul meu de vedere. Ar fi o problemă să joci cu mine?”, o întreabă Vlad pe Criss.

Vezi ce a răspuns Cristina Ciobănașu >>> AICI.

În articolul

Cristina Ciobănașu, apariție surprinzătoare pe rețelele de socializare. Ce face și cum s-a lăsat fotografiată actrița din Adela

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp