Care este meseria iubitului Cristinei Ciobănașu

Publicat pe 07.10.2021 la 11:59 Actualizat pe 07.10.2021 la 13:35

Cristina Ciobănașu este într-o relație cu Mureșan Alexandru. Bărbatul are o meserie foarte interesantă, care necesită mulți ani de studiu. Cu ce se ocupă.

Actrița și-a asumat noua etapă din viața sa, iar fostul ei partener, Vlad Gherman, este cât se poate de bucuros că actrița și-a găsit liniștea și că este împlinită.

Cristina Ciobănașu, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în multe producții marca Antena 1, și-a refăcut viața după despărțirea de Vlad Gherman.

Cu ce se ocupă noul iubit al Cristinei Ciobănașu

Actrița a fost discretă în ceea ce privește legătura sa cu noul ei iubit și nu a făcut totul public încă de la început. Aceasta s-a mai fotografiat în brațele iubitului său de-a lungul timpului și a postat o serie de imagini pe Insta Story, însă fără ca acestuia să i se vadă chipul și fără să afirme că a trecut la o nouă etapă în viața sa.

Cei doi par foarte fericiți împreună și se bucură de fiecare clipă și în continuare aleg să își păstreze legătura dincolo de ochii publicului.

Criss a postat la un moment dat poze alături de un băiat, la piscină, fapt care a trimis cu gândul că tânăra actriță ar avea o nouă relație.

Alexandru Mureșan lucrează într-un cabinet stomatologic și potrivit postărilor sale de pe Instagram, acesta este dentist. Bărbatul a postat câteva imagini din cabinete când este cu ustensilele în mână sau lucrează pe diferite mulaje.

Citește și: Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă de la Vlad Gherman, după despărțire

Multe detalii despre el nu se cunosc și asta pentru că cei doi vor să mențină discreția.

Ce spune Vlad Gherman despre noua relație de iubire a Cristinei Ciobănașu

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, celebrii actori din producțiile „Adela”, „Sacrificiul” și „Fructul oprit”, s-au despărțit după nouă ani de relație, în luna februarie a anului 2021. De atunci, cei doi au trecut printr-un proces evolutiv și de vindecare și fiecare a luat-o pe căi separate. În prezent, Vlad este fericit că fosta lui parteneră și-a găsit liniștea în brațele unui băiat.

Cei doi actori sunt în continuare colegi de platou, dar nu mai formează un cuplu de pe 1 februarie 2021. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat atunci că pun capăt relației lor de 9 ani pentru că doresc să evolueze în direcții diferite.

Citește și: Cristina Ciobănașu s-a fotografiat într-o ipostază romantică alături de actualul său iubit. Cum arată cei doi

Cei doi au mărturisit în perioadele care au urmat despărțirii că merg regulat la psiholog pentru a-și înțelege trăirile, iar uneori suferința îi copleștește chiar dacă încearcă să fie puternici.

Timpul a trecut, rănile despărțirii par să se fi șters, iar durerea prin care au trecut ambii parteneri de-a lungul procesului de vindecare nu și-a mai făcut loc în sufletele lor.

Un singur lucru era concret, cei doi aveau să meargă pe drumuri spearate în urma unei decizii comune. Între timp, cei doi au reușit să depășească momentele mai dificile și să-și găsească liniște. În prezent, Cristina Ciobănașu are o nouă relație de iubire, confirmată de Vlad Gherman.

Citește continuarea >>> AICI

În articolul

Care este meseria iubitului Cristinei Ciobănașu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x