Happy People
Cu cine a pretrecut Vlad Gherman sărbătorile, după un an agitat pentru actor, cu multe schimbări

Publicat pe 28.12.2021 la 17:07. Actualizat pe 28.12.2021 la 17:30

Sărbătorile de iarnă l-au prins pe actorul din Adela în compania familiei sale. Acesta a petrecut Crăciunul alături de sora sa Alexandra Gherman și de fiica ei minunată. Imaginea a înduioșat inimile fanilor.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Antena 1/Instagram

Vlad Gherman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori la nivel național, devenit cunoscut datorită producțiilor marca Antena 1. Vlad a strălucit datorită talentului său și a reușit să se impună ca un actor valoros.

Cu cine și-a petrecut Vlad Gherman sărbătorile

Actorul a trecut printr-un an tumultos, cu multe schimbări, care i-au adus evoluție și transformare. 2021 a fost anul în care relația lui cu Cristina Ciobănașu a ajuns la capăt de drum, este anul în care a filmat enorm pentru serialul Adela, anul în care s-a reapucat de sport și anul în care a hotărât să-și facă implant de păr.

Vlad Gherman a ales să-și petreacă sfintele sărbători alături de cei mai dragi oameni ai inimii sale, în confortul locuinței lor. Postarea a strâns numeroase aprecieri și comentarii de la oamenii care îl admiră și îl urmăresc de atâta timp în seriale.

View this post on Instagram

A post shared by (@vladgherman_oficial)

Citește și:

A câștigat inima multor adolescenți, dar și multor persoane cu poveștile sale, dar și cu talentul. Timpul a trecut, iar acum, actorul este un bărbat în toată firea și rănile despărțirii par că s-au vindecat.

Acesta și-a demonstrat talentul de-a lungul timpului și este întipărit în memoria colectivă ca un actor foarte bun.

Citește și:

Vlad Nicolae Gherman este un actor și cântăreț de origine română, devenit cunoscut publicului odată cu apariția în serialul muzical Pariu cu viața, unde a jucat în rolul lui Vlad Stănescu. Vlad este de asemenea membru fondator al trupei pop-rock Lala Band, care a fost un fenomen între anii 2011-2014.

View this post on Instagram

A post shared by (@vladgherman_oficial)

Citește și:

Actorul s-a născut la 16 februarie 1993 în București, unde a copilărit alături de sora sa mai mare, Alexandra. În 2011 a absolvit Școala Centrală, profilul matematică-informatică.

După ce mama sa l-a înscris la castingul pentru „Pariu cu viața”, acesta și-a descoperit pasiunea pentru actorie, decizând astfel să urmeze carieră în acest domeniu.

În 2016, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, clasa profesorului Adrian Titieni.

În articolul

Cu cine a pretrecut Vlad Gherman sărbătorile, după un an agitat pentru actor, cu multe schimbări

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp