Happy People
Cum a fost suprins Vlad Gherman în timpul filmărilor serialului Adela. Detaliul observat de fani în imagine

Publicat pe 20.08.2021 la 13:42. Actualizat pe 20.08.2021 la 14:05

Vlad Gherman muncește intens pentru sezonul 2 Adela, motiv pentru care în ultima perioadă este mai mult pe la filmări, decât acasă. Actorul a fost surprins alături de Oana Moșneagu, în timp ce stătea pe canapea, iar fanii au făcut câteva remarci la adresa celor doi. Ce au avut de spus.

Vlad Gherman

Instagram/Vlad Gherman

Se știe foarte clar că actorii din Adela s-au întors pe platourile de filmare pentru a continua povestea și în sezonul 2, care vine cu mari surprize pentru telespectatori.

Actorii din film au fost separați de o vacanță de două luni, însă acum au timp să recupereze momente unice și chiar dacă s-au mai văzut sau au petrecut împreună, tot nu se epuizează niciodată poveștile. Acesta este și cazul lui Vlad și al Oanei Moșneagu, care au fost surprinși pe canapea, cu siguranță în timpul unor discuții.

Cum a fost suprinși Vlad Gherman și Oana Moșneagu, în timpul filmărilor pentru serialul Adela

Ambii cu zâmbetul pe buze au zâmbit larg la cameră, când un coleg de platou le-a făcut poză. Îndrăgitul actor din Adela a încărcat imediat imaginea în mediul online, acolo unde a stârnit un val de reacții.

"Cu ‘coleaga Moșneaga’ - Fericiți că reîncepem!", a scris Vlad în descrierea postării.

View this post on Instagram

A post shared by (@vladgherman_oficial)

Fanii s-au bucurat să îl vadă pe Vlad fericit și i-au făcut numeroase complimnete, dar și câteva remarci referitoare la cât de bine îi stă alături de Oana Moșneagu. Admiratorii au scris fără ezitare: "Chiar vă stă bine împreună!", "Talentați și actori minunați !!! Felicitări pt rolul tău. Vlad si felicitari si Oanei!!!".

De asemenea, fanii au mai remarcat că poza este de pe vremea când Oana nu avea brațul fracturat și asta pentru că, în prezent, actrița din Adela are mâna în ghips.

Oana și Vlad vor putea fi văzuți din nou pe micile ecrane, începând de joi, în cel de-al doilea sezon al serialului de ficțiune ”Adela - Adevăr și eliberare”, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, va avea premiera diseară, de la ora 20.30, la Antena 1.

Începând din această seară, în fiecare joi, de la 20:30, cei de acasă vor putea descoperi, astfel, care este parcursul personajelor lor preferate și unde le vor duce răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon.

Ce se va întâmpla cu Mitu(Marian Râlea), care a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău)? Ce decizii importante va lua Livia (Cristina Ciobănaşu), care a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor sau ce mai pregătește Martha (Carmen Ionescu), care s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în faţa faptului împlinit? Rămne să aflați pe Antena 1!

În articolul

Cum a fost suprins Vlad Gherman în timpul filmărilor serialului Adela. Detaliul observat de fani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp