Happy People
Cum a fost surprins Vlad Gherman la cumpărături. Actorul din Adela a atras toată atenția asupra sa

Publicat pe 06.08.2021 la 14:37. Actualizat pe 06.08.2021 la 18:21

Vlad Gherman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, care a ajuns la inima a milioane de oameni datorită rolurilor sale care i s-au potrivit perfect, dar și datorită talentului său remarcabil. De curând, actorul a fost surprins la cumpărături și fanii au fost încântați.

Vlad Gherman

Antena 1/ Adela

Actorul tocmai s-a întors din vacanță și se pregătește de reînceperea filmărilor pentru sezonul 2 Adela. Acesta a fost surprins de curând la cumpărături, în prezența unei doamne discrete. Aceasta s-a așezat lângă Vlad, iar el a imortalizat momentul.

Imaginea a fost încărcată de către actori pe Insta Story, acolo unde admiratorii s-au bucurat să-i vadă. Fanii s-au gândit imediat că este vorba despre o amică bună de a lui, alături de care petrece câteva momente, sau poate chiar o fană.

Vlad a petrecut o vacanță de vis, de această dată, Vlad Gherman cu o gașcă de prieteni, fiind 8 persoane în total. Ei au ales să meargă cu mașina până în Grecia, acolo unde s-au bucurat de plajă împreună.

Vlad Gherman, anunț despre sezonul 2 Adela

Vlad Gherman a vorbit despre noul sezon Adela, serialul care a adus în fața a milioane de români lupta dintre adevăr și minciună, își continuă povestea. Când reîncep filmările și când se difuzează primele episoade din sezonul 2 Adela.

Îndrăgitul serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production va avea premiera săptămâna viitoare.

La aproape două luni după ce s-a "tras linie", actorul din serialul Adela a ținut își anunțe urmăritorii că cel de-al doilea sezon al serialului de ficțiune ”Adela - Adevăr și eliberare”, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, va avea premiera într-o săptămână.

"Vom relua filmările luna aceasta, peste fix o săptămână, și se vor difuza primele episoade săptămâna viitoare", a spus Vlad Gherman pe Insta Story.

Pe cale oficială, Antena 1 a informat că serialul Adela va avea premiera joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1!

În articolul

Cum a fost surprins Vlad Gherman la cumpărături. Actorul din Adela a atras toată atenția asupra sa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp