Happy People
Cum a fost surprinsă Demet Ozdemir în timp ce filma pentru serialul Adim Farah. Producția nu reușește să mai înregistreze audeințe mari

Publicat pe 29.04.2023 la 16:44. Actualizat pe 29.04.2023 la 16:44

Demet Ozdemir este una dintre cele mai apreciate actrițe din cinematografia turcă în prezent. Vedeta lucrează continuu pentru producția Adim Farah, care deși are o poveste extrem de interesantă, de ceva vreme nu mai înregistrează aceleași cifre de audiență. Ultima sa postare de pe rețelele de socializare o înfățișează pe platourile de filmare la celebra producție.

Demet Ozdemir

Happy Channel

Cariera actriței este abia la început, dar în plină creștere și se bucură de un succes răsunător în media, mai ales că se adresează unei comunități tinere. Cu toate că este o figură cerută de public și cu o activitate intensă în mai multe arii de activitate, producția înregistrează o scădere semnificativă, motiv pentru care producătorii și analiștii sunt forțați să găsească un răspuns.

Actrița este, fără doar și poate, un personaj care atrage publicul și este dedicată meseriei sale, executând rolurile la perfecțiune. Stă mult pe platoul de filmare, de unde, din când în când, împărtășește imagini și fanilor săi.

Demet Ozemir continuă să zâmbească în ciuda faptului că audiența serialului Adim Farah este în scădere

Serialul spune povestea emoționantă despre lupta pentru supraviețuire a unei femei numite Farah, care a fugit din țara ei și a recurs la mijloace ilegale pentru salavrea fiului ei. Povestea de viață este totodată și despre uciderea la care a fost martoră, precum și despre drumurile ei intersectate cu personajul Tahir.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

Citește și:

Demet Özdemir a explicat cel mai important detaliu despre adaptarea serialului prin următoarele cuvinte: "Adaptările nu sunt la sută la sută aceleași. Există lucruri care se despart acolo, undeva. Adaptarea din Turcia va fi foarte importantă. Există diferențe, dar câteva lucruri vor rămâne la fel. Deci nu ar trebui să se aștepte cineva să vadă același lucru, va fi diferit", potrivit seriesturkish.com.

Demet Ozdemir rămâne un model de urmat pentru fanii săi, care o admiră pentru dedicarea și pasiunea sa pentru actorie și modelling.

Actrița a spus într-un interviu despre noul serial: "Merge foarte bine, totul este foarte bine. Sperăm că publicului nostru îi va plăcea. Va fi un job foarte valoros pentru mine. Vom vedea feedback-ul peparcurs", a spus ea. Serialul "Adım Farah", care a fost lansat ca o adaptare a producției argentiniene "La Muchacha Que Limpia", nu va fi exact ca originalul.

În articolul

Cum a fost surprinsă Demet Ozdemir în timp ce filma pentru serialul Adim Farah. Producția nu reușește să mai înregistreze audeințe mari

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp