Demet Ozdemir nu mai are succesul scontat? Ce spun ultimele analize despre serialul Adım Farah (Numele meu este Farah)

Publicat pe 29.04.2023 la 13:32 Actualizat pe 29.04.2023 la 14:21

Lucurile nu merg tocmai perfect cu serialul Adım Farah (Numele meu este Farah). O producție care a debutat cu audiențe de trei ori peste așteptări, în prezent nu reușește să mai atingă nici măcar media.

Demet Ozdemir

Happy Channel

Cei care au urmărit audiențele serialului Adım Farah (Numele meu este Farah), cu Demet Özdemir și Engin Akyürek, nu pot să nu fie surprinși.

Serialul Adım Farah (Numele meu este Farah) se luptă să-și păstreze poziția în topul preferințelor, însă pe audiențe nu mai reușește

Povestea este foarte interesantă și nu este un clișeu, calitatea filmărilor este foarte mare, dialogurile și scenele curg foarte bine. Actorii principali Demet Özdemir și Engin Akyürek s-au înțeles foarte bine. Locațiile, decorurile, costumele și accesoriile din serial au fost atent selectate. Progresia poveștii este, de asemenea, foarte satisfăcătoare, iar performanțele actoricești sunt, de asemenea, foarte reușite, notează seriesturkish.com.

În afară de cei doi actori principali; nume valoroase precum Mustafa Avkıran, Ali Sürmeli, Senan Kara și Fırat Tanıș aduc, de asemenea, contribuții importante la proiect, însă cifrele înregistrate la audiență sunt mici. Mulți telespectatori nu vor să creadă rezultatele ratingului și nu își închipuie de ce nu are succesul scontat.

În cel de-al nouălea episod al serialului, care a fost difuzat miercuri seara, 26 aprilie, în grupul ABC1 cu 5 rapoarte, producția a ocupat a treia poziție, un rezultat mult mai bun decât ce a fost până în prezent.

Citește și: Demet Özdemir a publicat o fotografie rară din copilărie. Actrița se află în vacanță după o perioadă tumultoasă în viața personală

Este surprinzător faptul că, în ciuda apariției puternice pe ecrane a producției Adım Farah, care a debutat cu ratinguri triple, cifrele au început să scadă chiar sub medie.

Fanii serialului se revoltă, de asemenea, prin postările lor pe rețelele de socializare. Nu a trecut neobservat faptul că, odată cu cel de-al 9-lea episod, serialul s-a clasat aseară pe locul șapte în categoria all people și a fost al patrulea în AB.

În timp ce mulți așteptau ca el să explodeze și să se lupte cu Kuruluș Osman (Establishment Osman) pentru primul loc, Adım Farah a rămas blocat, iar de la mijlocul serialului, nu mai poate urca, pare că a stagnat.

Citește și: Demet Özdemir și mama sa apar împreună pe internet. Cele două au o relație specială și fotografiile din mediul online demonstrează acest lucru

În articolul

Demet Ozdemir nu mai are succesul scontat? Ce spun ultimele analize despre serialul Adım Farah (Numele meu este Farah)

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x