Happy People
Cum arată în prezent Catherine Zeta-Jones, la 23 de ani de la filmarea serialului Masca lui Zorro

Publicat pe 18.04.2021 la 13:15. Actualizat pe 18.04.2021 la 12:05

Catherine Zeta-Jones este o celebră actriță, câștigătoare a premiului Oscar. Actrița a devenit cunoscută la nivel internațional prin intermediul producțiilor, “Masca lui Zorro” și “Entrapment”.

Catherine Zeta-Jones la Annual Movies For Grownups Awards, 2016

Getty Images

Catherine Zeta-Jones s-a născut pe data de 25 septembrie 1969, în Swansea, Țara Galilor. Actrița a prezentat interes pentru lumea artelor de la o vârstă fragedă. La vârsta de 4 ani a început să ia lecții de dans, iar vârsta de 15 ani a renunțat la școală pentru a se alătura unei producții de turneu a musicalului The Pajama Game.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Trecând la televiziune, Zeta-Jones a devenit cunoscut publicului britanic prin intermediul serialului The Darling Buds of May, difuzat în perioada 1991-1993. Ulterior, actrița a câștigat câteva roluri de film TV de mare profil, inclusiv rolul principal în Ecaterina cea Mare, potrivit biography.

Catherine și-a făcut debutul pe scena cinematografică în anul 1998 prin intermediul producției „The Mask of Zorro”, alături de Antonio Banderas și Anthony Hopkins. Actrița a obținut în curând mai multe roluri principale. Ea a colaborat cu Sean Connery în thrillerul criminalist „Entrapment” (1999) și a avut un rol important ca soție a unui lord al drogurilor din „Traffic” (2000), obținând o nominalizare la Globul de Aur.

Actrița a revenit la rădăcinile sale de teatru muzical în 2002 cu Chicago, în care au jucat și Renee Zellweger, Queen Latifah și Richard Gere. Spectacolul a fost un triumf pentru Zeta-Jones, care a câștigat un premiu pentru “Cea mai bună actriță în rol secundar”.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Între timp, actrița a dat dovadă de versatilitate cu debutul de pe Broadway din anul 2009 în muzicalul lui Stephen Sondheim, Little Night Music. În ciuda unor recenzii inițiale mixte, ea a luat acasă un premiu Tony în anul următor pentru interpretarea sa.

Zeta-Jones a revenit pe marele ecran cu roluri secundare în Rock of Ages (2012), bazat pe musicalul de succes de pe Broadway și prin filmul de acțiune Red 2 (2013). În 2016 a jucat împreună cu Blake Harrison și Bill Nighy în comedia Dad's Army, o adaptare a unui popular sitcom britanic.

Viața personală a lui Catherine Zeta-Jones

În 1998, Zeta-Jones s-a întâlnit cu actorul Douglas la Festivalul de Film American Deauville. Perechea a devenit în curând un cuplu, în ciuda unei diferențe de vârstă de 25 de ani. Aceștia și-au întâmpinat împreună primul copil, Dylan, în august 2000, iar mai târziu în același an s-au căsătorit la elegantul hotel Plaza din New York.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

În 2010, Zeta-Jones a lăsat deoparte munca pentru a-și susține soțul într-o perioadă dificilă, lupta cu cancerul. Din fericire actorul a învis boala nemiloasă, dar soția sa Zeta-Jones a dezvoltat o boală psihiciă maniacală, bipolaritate II. La acea vreme, actrița a spus revistei InStyle: „Nu sunt genul de persoană care să-și strige problemele personale de pe acoperiș, dar sper că prin afecțiunea mea care a devenit publică să se înțeleagă că este ceva care poate fi ținut sub control”.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Cuplul a trecut prin momente dificile, dar dragostea i-a adus din ce în ce mai aproape pentru a lupta cu toate obstacolele.

Citește și:
În articolul

Cum arată în prezent Catherine Zeta-Jones, la 23 de ani de la filmarea serialului Masca lui Zorro

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp