Happy People
Cum arată mama Mădălinei Ghenea, românca celebră la Hollywood. Imagini rare cu femeia care i-a dat viață și cu fiica sa. Trei generații într-o fotografie

Publicat pe 25.08.2023 la 14:00. Actualizat pe 20.08.2023 la 13:45

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai iubite românce de la Hollywood, a postat o fotografie rară cu mama sa. Cum arată femeia discretă care i-a da viață. Modelul s-a fotografiat și alături de fiica sa. Trei generații într-o fotografie.

Mădălina Ghenea

Getty

Mădălina Ghenea are 36 de ani și a ajuns să facă pași uriași în industria filmului de la Hollywood. Încă de foarte tânără acesta a fost remarcată pentru calitățile sale de model, iar treptat i-au fost descoperite și veleitățile în lumea cinematografiei.

Acesta și-a construit un nume solid printre actorii consacrați, alături de care a jucat în numeroase producții de succes.

Pe lângă viața profesională fulminantă, Mădălina Ghenea are și o viață de familie pe care o ține departe de ochii curioșilor. Modelul este mama unei fetițe superbe căreia îi oferă tot ce are nevoie din această lume, o însoțește peste tot și ia parte la viața de actriță internațională a mamei sale. Iar când este mult prea ocupată și stă ore în șir la filmări, acesta este lăsat în grija mamei sale, lucru care se înțelege din ultima postare a actriței.

Mădălina Ghenea a postat o fotografie rară alături de mama și de fiica sa. Trei generații într-o fotografie

Modelul a publicat de curând o serie de fotografii în care apare alături de mama și de fiica sa. Admiratorii de pretutindeni s-au bucurat să vadă aceste imagini și mai ales cu mama modelului, care a fost totdeauna o prezență discretă.

View this post on Instagram

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Citește și:

Mădălina Ghenea se mândrește cu o viață împlinită și se bucură de un succes răsunător ca model. Acesta pozează pentru case renumite și branduri care atârnă greu în industria fashion-ului.

Citește și:

Românca a sucit mințile producătorilor de la Hollywood și a reușit să aibă un succes fulminant în actorie și în modă. Nu doar viața profesională a for prolifică, ci și cea sentimentală. Mădălina Ghenea s-a iubit cu actorul Leonardo DiCaprio.

În articolul

Cum arată mama Mădălinei Ghenea, românca celebră la Hollywood. Imagini rare cu femeia care i-a dat viață și cu fiica sa. Trei generații într-o fotografie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp