Happy People
Cum arăta Vlad Gherman în copilărie. Imagine de la vârsta inocenței

Publicat pe 15.10.2021 la 17:05. Actualizat pe 15.10.2021 la 18:01

Vlad Gherman

Instagram/Vlad Gherman

A câștigat inima multor adolescenți, dar și multor persoane cu poveștile sale, dar și cu talentul. Timpul a trecut, iar acum, actorul este un bărbat în toată firea.

Imagine înduioșătoare cu Vlad Gherman în copilărie

Are 28 de ani și o carieră de care poate fi mândru. El a demonstrat în nenumărate rânduri că este un actor bun și muncitor, dar și un om cu suflet mare.

Dacă toată lumea îl știe în prezent, puțini sunt cei care au avut ocazia să-l cunoască pe actor în copilărie. El era un băiețel adorabil, gingaș și foarte frumos, care aducea zâmbete pe buzele tuturor cu inocența sa.

Citește și:

O imagine cu el când era copilaș a circulat pe Instagram câteva zile bune, iar fanii au fost cât se poate de încântați să vadă imaginea. Mai ales că în colaj se află imagini și cu Alecsandru Dunaev, Mara Oprea și Oana Moșneagu.

View this post on Instagram

A post shared by 《ʜᴇʀᴇ ꜰᴏʀ ᴏᴀɴᴀ• ツ (@pearlyoanaa)

El este unul dintre cei mai apreciați artiști din Româia, care a devenit cunoscut în urma serialelor celebre în care a avut roluri. Acesta și-a demonstrat talentul de-a lungul timpului și este întipărit în memoria colectivă ca un actor foarte bun.

Vlad Nicolae Gherman este un actor și cântăreț de origine română, devenit cunoscut publicului odată cu apariția în serialul muzical Pariu cu viața, unde a jucat în rolul lui Vlad Stănescu. Vlad este de asemenea membru fondator al trupei pop-rock Lala Band, care a fost un fenomen între anii 2011-2014.

Citește și:

Actorul s-a născut la 16 februarie 1993 în București, unde a copilărit alături de sora sa mai mare, Alexandra. În 2011 a absolvit Școala Centrală, profilul matematică-informatică.

După ce mama sa l-a înscris la castingul pentru „Pariu cu viața”, acesta și-a descoperit pasiunea pentru actorie, decizând astfel să urmeze carieră în acest domeniu.

Citește și:

În 2016, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, clasa profesorului Adrian Titieni.

În articolul

Cum arăta Vlad Gherman în copilărie. Imagine de la vârsta inocenței

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp