Happy People
Cum își petrece Bige Önal timpul liber. Fosta parteneră a lui Aras Bulut İynemli se bucură alături de prieteni

Publicat pe 10.09.2024 la 09:38. Actualizat pe 10.09.2024 la 10:48

Actrița Bige Önal din serialul “Dragostea plutește în aer” și-a surprins prietenii virtuali cu o serie de poze făcute alături de persoanele dragi din viața ei în timpul său liber.

Bige Önal

Happy Channel

Frumoasa actriță în vârstă de 34 ani i-a încântat pe cei 1,4 milioane de urmăritori de pe Instagram cu o serie de fotografii făcute la un festival de muzică alături de prietenii săi.

Atunci când nu e pe platourile de filmare și când nu se pregătește pentru noi proiecte, actrița își ia timp pentru ea și se bucură de compania persoanelor dragi din viața ei.

Binge Önal, alături de prietenii săi

Recent, Bige Önal a fost la Festivalul Yeni Bi, un festival de muzică, unde s-a bucurat de timp liber de calitate petrecut alături de prietenele ei. Chiar dacă vremea nu a ținut cu distracția lor și a plouat, Bige s-a bucurat din plin de festival.

Citește și:

Frumoasa actriță se reface acum după o perioadă dificilă din viața ei, după despărțirea de Aras Bulut, actorul din “Legea familiei”, care i-a frânt inima.

View this post on Instagram

A post shared by Bige Önal (@bigeonal)

Recent, Bige s-a afișat cu noul ei partener, semn că a reușit să se vindece, iar acum este din nou pregătită să iubească din nou. Noul ei iubit este un faimos fotograf turc.

Cu toate acestea, celebra actriță dorește să își țină viața amoroasă departe de ochii curiloșilor și de lumina reflectoarelor.

Citește și:

De-a lungul timpului, actrița a demonstrat că rolurile sale sunt demne de urmărit. S-a implicat în proiecte tot mai interesante, iar agenda sa profesională a fost întotdeauna plină de seriale în care a interpretat rolurile principale.

View this post on Instagram

A post shared by Bige Önal (@bigeonal)

Discretă cu viața personală, a încercat de fiecare dată să lase un spațiu între ceea ce s-a văzut la televizor și ceea ce a intrăit de-a lungul timpului departe de luminile reflectoarelor.

În ciuda despărțirii dureroase de Aras Bulut Iynemli, chiar când fanii credeau că cei doi se vor căsători, Bige a spus de mai multe ori că ea și fostul ei partener au ales să rămână prieteni, în special pentru că pe viitor e posibil să lucreze împreună la diferite proiecte.

În ceea ce privește separarea de Aras Bulut, aceasta a venit în decembrie 2022, după o relație de 6 ani și o încercare de a remedia orice probleme ar fi intervenit pe parcurs în vara aceluiași an. Cu toate acestea, cei doi actori de succes au cerut discreția presei și au dorit să păstreze pentru ei detaliile separării.

Citește și:
În articolul

Cum își petrece Bige Önal timpul liber. Fosta parteneră a lui Aras Bulut İynemli se bucură alături de prieteni

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp