Bige Önal publică fotografii din vacanță. Vedeta revine la proiectele profesionale

Publicat pe 11.07.2024 la 15:46 Actualizat pe 11.07.2024 la 17:03

Bige Önal publică mai multe fotografii din vacanță și își anunță fanii că revine pe platourile de filmare pentru un nou proiect profesional. Despre ce este vorba.

actriță zâmbește

Bige Önal publică fotografii din vacanță

Instagram

Bige Önal a făcut parte din distribuția seriei Dragostea plutește în aer. Vedeta se bucură în prezent de succes pe toate planurile și publică mai multe imagini pe rețelele sociale. Aceasta s-a aflat în vacanță, momente pe care le-a evocat alături de fanii din mediul online.

Bige Önal publică fotografii din vacanță

Înainte de a trăit o vară de neuitat, actrița a fost nevoită să treacă prin momente dramatice după ce s-a despărțit de partenerul său, actorul Aras Bulut Iynemli. Cei doi au format un cuplu timp de 7 ani, însă după o perioadă cu mai multe suișuri și coborâșuri au căzut de acord să renunțe la ceea ce i-a legat la început.

Urmărește Dragostea plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi nu au oferit declarații în ceea ce îi privește și au rămas la fel de discreți cu despărțirea așa cum s-au afișat de-a lungul timpului.

“Ne-am despărțit, suntem într-o perioadă sensibilă. Îți spun, a fost mereu o persoană foarte importantă pentru mine, dar n-a mers, nu ne-am înțeles.”, a spus actrița pe atunci, arată haberturk.com. Cei doi s-au mai despărțit o dată în trecut, însă lucrurile s-au reglat între ei. Știrea despărțirii i-a lovit încă o dată pe fanii din toată lumea.

Citește și: Aras Bulut Iynemli și Devrim Özkan urmează să joace împreună într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Cunoscută pentru rolul din Dragostea plutește în aer, Bige Önal este fiica unui fost model și a unui fost jucător de fotbal. Cu toate că s-a făcut remarcată datorită vieții sale profesional, a ținut încă de la început să fie discretă cu viața personală. Deși părinții săi au fost celebri, a mărturisit că aceștia nu și-au dorit niciodată să fie văzuți în luminile reflectoarelor.

“Când am crescut deja am realizat că ei nu-și doresc să fie în fața camerelor. Au făcut eforturi să iasă din acest cerc. Nu au simțit că viața publică e pentru ei. Când privești așa, totul s-a format pe baza vieții profesionale, dar nu a fost o situație preferată.”, a transmis vedeta.

Bige Önal și nostalgia vremurilor pe care nu le-a trăit

Invitată într-o emisiune de succes din Turcia, actrița a menționat că și-ar fi dorit să trăiască în alte vremuri față de cele din prezent.

“Chiar dacă nu am trăit în acele timpuri, mă simt nostalgică. De exemplu, aș vrea ca oamenii să-și scrie scrisori. Îmi și văd prietenul de scris.”, a povestit vedeta. Vedetele din Turcia sunt de cele mai multe ori întrebate dacă au apelat la operații estetice pentru a-și modifica aspectul fizic. Se pare că nu este și cazul lui Bige Önal.

Citește și: Aras Bulut Iynemli se iubește în prezent cu actrița Buse Meral. Ce a declarat Bige Önal despre fostul său partener

“Mi-am spart un dinte o dată și a trebuit să-l repar. Se pune ca procedură cosmetică? Nu mă văd ca cineva care ar face asta. Am respect pentru cei care o fac, dar eu n-aș face-o niciodată pentru mine.”, a transmis aceasta, arată milliyet.com.tr. Actrița i-a făcut pe toți cei prezenți în studio să râdă, asta pentru că a mărturisit că este deranjată de auzul unui sforăit.

“Eu nu sforăi, chiar întreb oamenii despre asta. Este o problemă pentru mine. Mă trezesc foarte ușor.”, a spus aceasta. O bună perioadă de timp s-a bucurat de vacanța în Grecia.

În articolul

Bige Önal publică fotografii din vacanță. Vedeta revine la proiectele profesionale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x