Happy People
Cum se distrează Giovanna Antonelli în vacanță. Imagini cu actrița în costume de baie și rochii în momente speciale

Publicat pe 15.02.2022 la 23:55. Actualizat pe 17.02.2022 la 13:00

Giovanna Antonelli are o viață activă și petrece foarte mult timp în compania prietenilor de breaslă, dar și alături de familia sa. Actrița cunoscută pentru rolul Jade, din Clona, continuă să trezească amintiri fanilor de pretutindeni cu mișcările de dans, dar și cu trupul său care strălucea în costume arăbești.

Giovanna Antonelli

TV Happy

Giovanna Antonelli a devenit cunoscută pe când era doar o simplă adolescentă, iar lumea întreagă a urmărit-o crescând. Acum este femei în toată firea, mamă a trei copii și pe care îi crește alături de soțul său Leonardo Nogueira.

Rolurile au propulsat-o, dar și frumusețea cu care a înzestrat-o Mama Natură. Însă anii au trecut, iar ea ajunsă la 45 de ani pare că nu se lasă pradă timpului, ci se menține într-o formă de zile mari. Acesta face furorii pe rețelele de socializare cu aparițiile sale, iar de curând postarea sa nu a putut fi trecută cu vederea prea ușor.

Cum se distrează Giovanna Antonelli în vacanță

Giovanna Antonelli face furori în vacanță îmbrăcată în costume de baie minuscule și ținute lejere. Alături de prietenele ei petrece momente de calitate și se bucură de fiecare clipă de relaxare.

Actrița știe să se pună în evidență și nu ezită să imortalizeze fiecare moment unic. Giovanna continuă să facă furori cu trupul său sculptat, pe care puține femei reușesc să îl aibă la vârsta sa. Mai mult, are curajul să poarte haine cât se poate de îndrăznețe și să arate tuturor rezultatul muncii la sală și al alimentației sănătoase.

Giovanna Antonelli este de departe o femeie frumoasă, cu un trup armonios și cu o viață lipsită de griji.

View this post on Instagram

A post shared by Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli)

Citește și:

Giovanna Antonelli și Leonardo Nogueira, sărut pasional pe plajele fierbinți

Giovanna și Leonardo Nogueira sunt împreună de la sfârșitul anului 2009. Cei doi sunt părinții gemenelor Antonia și Sofia, în vârstă de 10 ani. Antonelli îl are și pe Pietro, în vârstă de 15 ani, fiul ei din relația cu Murilo Benício.

Giovanna Antonelli a surprins comunitatea de fani cu apariția senzațională alături de partenerul său. Acesta se lasă atinsă și sărutată de bărbatul alături de care și-a găsit fericirea. Cei doi cresc împreună trei copii și se bucură de viața pe care au reușit să și-o construiască.

View this post on Instagram

A post shared by Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli)

Citește și:

Imaginile au pus pe jar admiratorii, care s-au bucurat să o vadă pe actrița lor preferată că trăiește una dintre cele mai frumoase povești de iubire alături de bărbatul care i-a dăruit doi copii. După un avânt fulminant în carieră, actrița s-a ocupat cu dăruire de viața de familie. Actrița a dus pe lume trei copii, un băiat și două fete superbe alături de care petrece foarte mult timp, dar pe care nu le afișează aproape deloc.

În articolul

Cum se distrează Giovanna Antonelli în vacanță. Imagini cu actrița în costume de baie și rochii în momente speciale

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp