Happy People
Demet Ozdemir face spectacol la mare într-o rochie cu transparență jucăușă. Actrița nu s-a sfiit deloc de obiectivul camerei

Publicat pe 31.07.2023 la 17:07. Actualizat pe 31.07.2023 la 17:38

Actrița Demet Ozdemir se bucură de o vacanță înainte de a se întoarce din nou la muncă. Imaginile care au făcut deliciul fanilor. Cum s-a jucat actrița cu obiectivul camerei de fotografiat.

Demet Ozdemir

Happy Channel

Actrița Demet Ozdemir face parte din generația tânără de actori care a cucerit Turcia și nu numai. Acesta s-a făcut cunoscută odată cu apariția în celebre seriale care s-au bucurat de un succes răsunător la nivel mondial.

Acum că este vară, majoritatea actorilor se bucură de puțin timp liber până se întorc la activitatea de bază, munca pe platoul de filmare. Demet Ozdemir se distrează din plin în Grecia, dovadă fiind salutul atașat colajului de imagini: “Kalimera”.

Citește și:

Cum a fost surprinsă Demet Ozdemir în vacanța din Grecia Actrița a făcut spectacol în fața aparatului de fotografiat

Protagonista serialul „Vis de iubire” și „Adim Farah”, a devenit rapid una dintre cele mai iubite actrițe de naționalitate turcă din întreaga lume. Motiv pentru care și-a creat o comunitate numeroasă de fani pe rețelele de socializare, unde este foarte activă.

Celebritatea publică imagini din momentele cheie ale vieții sale personale și profesionale, iar de data acesta a împărtășit comunității sale fotografii din concediu.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

Demet Ozdemir este conștientă de avantajele sale de seducție pe care le are și nu ezită să le folosească în orice apariție.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Demet Özdemir (@demetozdemir)

Citește și:
În articolul

Demet Ozdemir face spectacol la mare într-o rochie cu transparență jucăușă. Actrița nu s-a sfiit deloc de obiectivul camerei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp