Happy People
Demet Ozdemir recunoaște că a divorțat de Oğuzhan Koç. Mesajul transmis a creat un val de reacții: “Este adevărat!”

Publicat pe 13.04.2023 la 18:29. Actualizat pe 13.04.2023 la 19:56

Demet Ozdemir a recunoscut că a divorțat de Oğuzhan Koç. Vestea a venit ca un șoc pentru fanii care credeau cu tărie în relația celor doi.

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç

Gettyimages.com

În luna august a anului 2022, Demet Ozdemir a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă, căsătorindu-se cu Oğuzhan Koç. La doar opt luni de la momentul în care cei doi și-au jurat iubire, divorțul a fost făcut public printr-un mesaj transmis de vedetă. Deși unii sceptici bănuiau că cei doi nu mai sunt în relații tocmai bune, cei doi s-au ferit să le scape orice detaliu.

De curând, actrița a confirmat că a divorțat de soțul ei, iar mesajul i-a indignat pe mulți.

Demet Ozdemir anunță divorțul de Oğuzhan Koç

Despre căsătoria dintre Demet Özdemir și Oğuzhan Koç s-a discutat mult timp, însă puțini se așteptau ca după doar opt luni de mariaj, cei doi să-și încheie socotelile. Fanii actriței au fost sceptici multă vreme cu privire la veridicitatea afirmațiilor potrivit cărora celebra actriță ar fi avut probleme cu soțul ei, Oğuzhan Koç, pentru o vreme.

Demet Özdemir a făcut următoarea declarație pe contul ei de Instagram: "Este adevărat că nu am reușit să ne gestionăm căsnicia pentru o vreme și am decis să o încheiem.

Știm că această decizie pe care am luat-o cu respect înțelegere din ambele părți va afecta și familiile, rudele noastre. Facem tot posibilul pentru a duce la bun sfârșit acest proces în cel mai delicat mod posibil, fără a-i supăra sau a-i epuiza.

Vă rugăm pe dumneavoastră, membrii presei noastre, să abordați acest proces cu aceeași sensibilitate", a transmis actrița.

Citește și:

Protagonista serialului “Vis de iubire” și-a unit destinul cu cel al artistului de origine turcă, Oğuzhan Koç în august 2022. După o relație cu năbădăi, se pare că s-a ajuns tot la divorț.

Citește și:
În articolul

Demet Ozdemir recunoaște că a divorțat de Oğuzhan Koç. Mesajul transmis a creat un val de reacții: “Este adevărat!”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp