Happy People
Demet Özdemir și-a dezvăluit noile proiecte de viitor. În ce seriale va putea fi văzută actrița din “Vis de iubire”

Publicat pe 07.04.2022 la 12:11. Actualizat pe 07.04.2022 la 12:57

Demet Özdemir și-a dezvăluit cele mai noi proiecte de viitor care vor apărea în curând pe micile ecrane. Actrița va juca atât în seriale difuzate în mediul online, cât și pe micile ecrane. Unde va putea fi văzută.

Demet Özdemir va apărea în cele mai inedite proiecte în viitor alături de alți actori cunoscuți

Instagram/ Demet Ozdemir

Demet Özdemir, actrița care a jucat alături de Can Yaman în celebrul serial “Vis de iubire”, se numără printre cele mai cunoscute nume din Turcia la momentul actual. Atât în mediul online, cât și pe micile ecrane, vedeta reușește de fiecare dată să-și impresioneze fanii.

Cele mai noi proiecte au fost dezvăluite chiar de ea, producții ce vor lua cu asalt toate sursele de difuzare.

Demet Özdemir și-a dezvăluit noile proiecte de viitor

Demet Özdemir se numără printre actrițele care vor apărea pe cea mai nouă platformă de streaming ce va fi lansată în Turcia pe data pe 14 iunie 2022. Aceasta, alături de Buğra Gülsoy and Hafsanur Sancaktutan, va putea fi văzută în seria “Dünyayla Benim Aramda”, conform Seriesturkish.com. Filmările continuă pentru celebrul serial și se preconizează a fi unul dintre cele mai importante roluri ale actriței de până acum.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

Demet Özdemir pare a fi de neoprit, asta pentru că “Love Tactics 2” este următoarea producție la care actrița va lucra în viitorul apropiat. Se anunță a fi un film care va fi difuzat pe o altă platformă, ceea ce încalcă regulile de difuzare a două producții cu același actor. Cu toate acestea, se pare că lucrurile merg din ce în mai mai bine pentru frumoasa vedetă. “Love Tactics 2” îi va aduce în fața telespectatorilor pe Demet Özdemir și Şükrü Özyıldız în rolurile principale pentru a doua oară. Astfel, vedeta oferă un exemplu celor care își doresc să fie difuzați simultan pe mai multe platforme de streaming.

Citește și:

Pelin Karamehmetoğlu este scenarista care îi va scoate din nou la lumină pe cei doi actori într-unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Cu toate proiectele profesionale, fanii sunt îngrijorați acum că Demet Özdemir nu-și va putea onora planurile profesionale. Nunta alături de Oğuzhan Koç ar urma să aibă loc în vara anului 2022.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç sunt separați din cauza programului încărcat

Cu toate că s-au împăcat, ba chiar au anunțat că se căsătoresc, Demet Özdemir și Oğuzhan Koç vor sta în continuare separați din cauza programului încărcat. Pe plan profesional, frumoasa actriță continuă să aibă succes, iar Oğuzhan Koç nu este mai prejos.

Cei doi au declarat că vor petrece momente inedite împreună, asta până când vor trebui să-și separe din nou drumurile pentru a-și completa traiectoria profesională. Oğuzhan Koç este cel care o susține necondiționat pe faimoasa vedetă, indiferent de sacrificiile pe care trebuie să le facă în numele iubirii.

View this post on Instagram

A post shared by Oğuzhan Koç (@oguzhankoctv)

Citește și:

“Stau alături de cea mai frumoasă femeie cu cel mai frumos zâmbet, cu cea mai mare inimă din lume, sunt cel mai norocos.”, a scris Oğuzhan Koç într-una dintre postările din mediul online în care apare alături de celebra Demet Özdemir. La fel ca și partenera sa, artistul este cunoscut în Turcia, având peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram și fiind unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Născut pe 13 mai 1985 în Refahiye, Turcia. Este cântăreț, compozitor, actor, scenarist, prezentator, producător și comediant. A fost pasionat de artele frumoase încă de mic și a reușit să-și dedice cea mai mare parte din viață muzicii.

În articolul

Demet Özdemir și-a dezvăluit noile proiecte de viitor. În ce seriale va putea fi văzută actrița din “Vis de iubire”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp