Happy People
Detalii neștiute despre actrița Ilda Ozgurel din serialul Safir. În ce alte seriale a mai jucat

Publicat pe 18.09.2024 la 08:50. Actualizat pe 18.09.2024 la 09:53

Ilda Ozgurel, celebra actriță de seriale turcești, a devenit rapid îndrăgită de fanii, după rolul ei din serialul Safir.

Ilda Ozgurel

Happy Channel

Ilda a reușit să atragă atenția telespectatorilor cu talentul ei actoricesc, șarmul, dar și cu frumusețea de invidiat. Cu niște trăsături aparte, frumoasa actriță a interpretat rolul care a ajutat-o să-și strângă o comunitate de fani.

Tot ce trebuie să știi despre actrița Ilda Ozgurel din serialul Safir

Vedeta are acum pe Instagram peste 366K urmăritori și îi place foarte mult să țină legătura cu prietenii ei virtuali și să împărtășească cu ei momente inedite din viața ei, atât de la filmări, cât și din viața ei personală.

Citește și:
View this post on Instagram

A post shared by İlda Özgürel (@ildaozgurel)

Celebra actriță s-a născut în 1995 în Bolu și s-a mutat în Istanbul la vârsta de 3 ani, acesta fiind orașul în care locuiește și în prezent. Ilda a abdolvit Liceul de Arte Pera la departamentul de teatru în 2013, iar apoi a urmat studiile facultății Kadis Has, la departamentul de teatru.

Ilda Ozgurel a absolvit în 2017, după ce a avut parte de multe experiențe inedite în timpul facultații. În 2016 a fost la Berlin făcând parte din “FIND plus”, unde a avut oportunitatea să lucreze cu mentori foarte valoroși precum Natsuko Ohama, Scott Williams și David Bridel.

După absolvire, în 2018, actrița și-a continuat cariera în teatru și a jucat în “Elektra”, o punere în scenă a operei lui Sofocle, regizată de Işıl Kasapoğlu la Teatrul de Stat din Istanbul.

Datorită talentului, frumoasa Ilda Ozgurel a primit mai apoi mai multe oferte și contracte de teatru, precum “Ivanov”, piesă de teatru regizată de Saim Güveloğlu, “Ama”, piesă scrisă și regizată de Nadir Sönmez.

Citește și:

Dragostea ei pentru teatru a făcut-o să îndrăgească actoria foarte mult și a început să joace și în filme și seriale, făcându-se remarcată pentru rolul lui Zarife în filmul lui Emel Bulut.

Mai mult decât atât, actrița Ilda Ozgurel a jucat și în două seriale, Safir și Hekimoğlu.

View this post on Instagram

A post shared by İlda Özgürel (@ildaozgurel)

O altă actriță superbă care s-a remarcat în serialul Safir este Selin Işık. Ea are mai multe proiecte profesionale la activ și a format un cuplu cu Rıza Kocaoğlu din Legea familiei.

Născută în Izmir, Turcia, aceasta este sportivă de performanță. A jucat volei și a finalizat studiile în cadrul unei facultăți de radio și televiziune. A devenit cunoscută în 2014, atunci când a jucat pentru prima oară într-un serial. Este vorba despre "Çılgın Dershane Üniversitede".

Citește și: Află totul despre Münir Can Cindoruk din serialul Safir. Detalii despre îndrăgitul actor

În articolul

Detalii neștiute despre actrița Ilda Ozgurel din serialul Safir. În ce alte seriale a mai jucat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp