Află totul despre Münir Can Cindoruk din serialul Safir. Detalii despre îndrăgitul actor

Publicat pe 11.09.2024 la 15:23 Actualizat pe 11.09.2024 la 18:20

Münir Can Cindoruk face parte din distribuția seriei Safir și este unul dintre actorii îndrăgiți ai Turciei. Află detalii despre acesta și vezi ce nu știai despre el.

actori pe platourile de filmare

Münir Can Cindoruk face parte din distribuția seriei Safir

Happy Channel

Este fratele popularului Caner Cindoruk. Născut pe 30 mai 1990, acesta a studiat teatru la Conservator și a dovedit că meseria de actor este cea care i se potrivește. Și-a petrecut copilăria în Adana, acolo unde s-a și născut. S-a mutat în Istanbul pentru a putea ajunge la școala pe care și-a dorit-o.

Află totul despre Munir Can Cindoruk din serialul Safir

A avut rolul său de debut în Kelebek și apoi a luat parte la mai multe proiecte televizate. Face parte din serialul Safir și se bucură de notorietate. Are peste 30 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste 120 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Discret în ceea ce privește viața sa personală, nu uită să lase pentru fani momente inedite atunci când nu se află pe platourile de filmare. Din 2009 de când a apărut pentru prima oară pe micile ecrane, nu a fost an în care să nu se implice în tot mai multe proiecte profesionale.

Citește și: Află totul despre Serkan Taştemur din serialul Safir. Joacă rolul Bekir în producția celebră

Personajul Cetin Yilmaz din Safir este ultimul care i-a adus apropierea de publicul telespectator. A jucat în diverse piese de teatru. Printre acestea se numără Satranc în 2011, dar și Firtina în 2017. Are cont de socializare doar pe instagram și este zodia gemeni, arată seriesturkish.com. Deși este fratele unui actor celebru, a demonstrat că poate prin forțe proprii să ajungă pe cele mai importante locuri din topurile preferințelor fanilor. Hot Skull (2022), About Dry Grasses (2023) și Bir Sey Degilim (2016) sunt doar câteva dintre proiectele în care a jucat.

Fratele lui Munir Can Cindoruk este un actor celebru

Caner Cindoruk este fratele actorului din Safir. La vârsta de 44 de ani, acesta a avut parte de proiecte importante de-a lungul timpului. Printre acestea se numără Femeie în înfruntarea destinului. Serialul a avut împremiera în 2017 și a fost un adevărat succes. A fost difuzat și pe Happy Channel, fiind un adevărat succes.

Citește și: Cine este Can Bartu Aslan din serialul Safir. Află detalii despre îndrăgitul actor

Caner Cindoruk a mai jucat și în Zemheri în 2020, fiind de asemenea alături de actori de renume. Pe lângă rolurile din seriale, s-a implicat și în teatru. Mulți au spus că seamănă cu fratele său din serialul Safir, iar postările din mediul online au dovedit acest lucru.

Mulți nu cunoșteau faptul că cei doi sunt frați, ceea ce i-a luat foarte repede prin surprindere. Poveștile de iubire ale lui Caner Cindoruk l-au adus mai aproape de cei care îl îndrăgesc. A apărut alături de Cansu Dere pe platourile de filmare ale seriei Infidelul, dar și pe micile ecrane în cadrul aceluiași serial. Este îndrăgit de fanii din toată lumea, atât datorită carismei, cât și talentului său.

Pe lângă rolurile pe care le are în seriale turcești, Caner Cindoruk a încheiat de-a lungul timpului contracte foarte valoroase cu branduri importante. Milioane de lire turcești i-au intrat acestuia în buzunare și nu doar o singură dată. Familia sa este pasionată de artă, iar dovada este chiar fratele să care a devenit actor, pășind pe urmele sale. A legat o frumoasă relație de prietenie cu Cansu Dere.

În articolul

Află totul despre Münir Can Cindoruk din serialul Safir. Detalii despre îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 septembrie 2024. Taurii au nevoie de o reevaluare a sentimentelor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
La 69 de ani, tanti Luţa şi-a salvat 20 de vecini din calea viiturilor. "I-am tras, că nu am avut încotro"
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Ghebe cu usturoi la tigaie. Una dintre cele mai gustoase rețete cu ciuperci
Catine
Compot de struguri. Cea mai simplă metodă de a conserva aroma strugurilor
useit.ro
Apple crește prețul pentru înlocuirea bateriei iPhone 16. Cât va costa
as.ro
Ion Ţiriac i-a anunţat „divorţul”, iar Ilie Năstase a lansat acuzaţii incredibile: „Aş face plângere la poliţie!”
MediCOOL
COVID în septembrie 2024. Principalele simptome, numărul de cazuri, reguli pentru persoanele testate pozitiv. Cât de periculoasă mai este boala
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
DeParinti
Ce cauzează un nas înfundat la copiii mici? Când este momentul să apelezi la un specialist
MediCOOL
Cauze ale stărilor de oboseală toamna. Cum le poți combate pentru o stare bună în zilele mohorâte
HelloTaste
Pastă de zahăr. Cum faci un decor fin și elegant pentru deserturi
x