Happy People
Dilan Çiçek Deniz a revenit la tenul natural după ce a fost judecată de fani în mediul online. Cum a procedat vedeta

Publicat pe 21.03.2024 la 13:55. Actualizat pe 21.03.2024 la 14:39

Protagonista serialelor Legea familiei și Flăcările destinului a luat o decizie radicală după ce a fost judecată de fani pe rețelele sociale. Dilan Çiçek Deniz are acum un chip natural.

Dilan Çiçek Deniz a revenit la tenul natural după ce a fost judecată de fani în mediul online

Instagram

Dilan Çiçek Deniz este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia în acest moment. A jucat roluri de protagonistă în două seriale de excepție, difuzate și pe Happy Channel. Este vorba despre Legea familiei ( The pit) – Çukur și Flăcările destinului – Alev Alev.

Dilan Çiçek Deniz a revenit la tenul natural după ce a fost judecată de fani în mediul online

Ținta criticilor din ultimul timp din cauza schimbărillor evidente la nivelul feței, actrița din Legea familiei a demonstrat că reușește să se mențină naturală fără niciun fel de problemă. Recent s-a aflat în cadrul unui eveniment, acolo unde jurnaliștii au dorit să afle noi informații despre aceasta. Se pare că din cauza confruntărilor pe care le-a avut cu organizatorii, un valet și-a pierdut locul de muncă, arată mynet.com.

View this post on Instagram

A post shared by Dilan Çiçek Deniz (@dilandeniz)

Și-a început cariera de actriță în 2014 după ce a participat în cadrul concursului de frumusețe Miss Turcia. Ulterior a demonstrat că merită să rămână pe micile ecrane și a interpretat personnaje care au rămas celebre și astăzi. Pe contul personal de instagram are peste 5 milioane de prieteni virtuali, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea dovedesc faptul că actrița a renunțat la anumite modificări realizate sub bisturiu și a revenit la chipul natural.

Citește și:

“Cea mai frumoasă femeie din lume”, “Ești așa frumoasă”, “Prințesă”, “Cât de frumoasă poți să fii”, “Fața ta s-a schimbat în rău. Arătai mai bine înainte”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Într-una dintre conversațiile pe care le-a avut, a punctat faptul că și-a dorit operațiile estetice la momentul acela.

“De fapt, am început ceva fără să mă gândesc c-o să am parte de un astfel de rezultat. A trebuit să investighez mai mult și corpul meu a reacționat foarte bine. Tocmai făcusem operația pentru umăr. Apoi mi-a venit ideea să fac ceva așa, s-a întâmplat acolo. Inima mea a vrut la momentul acela, am vrut să încerc și ceea ce am făcut a fost temporar, m-am simțit confortabil.”, a povestit actrița.

Thor Saevarsson, fostul partener al faimoasei Dilan Çiçek Deniz, surprins în ipostaze tandre alături de o femeie

După ce s-au logodit și urmau să se căsătorească, îndrăgostiții au anunțat că se despart. Au petrecut o perioadă inedită împreună și au călătorit în mai multe destinații împreună. Cu toate acestea, destinul lor a fost cu totul altul. Dacă actrița din Legea familiei a încercat să formeze un cuplu cu un alt actor cunoscut, iată că fostul său partener a fost surprins alături de o altă femeie.

Citește și:

Cei doi au vorbit și s-au atins tandru, însă la momentul actual nu se cunoaște nicio informație despre o posibilă relație. Cei doi au plecat împreună din cadrul evenimentului. În ceea ce o privește pe Dilan Çiçek Deniz, aceasta a răspuns comentariului unei fane care s-a arătat surprinsă de aspectul său natural după ce o lungă perioadă de timp a fost judecată pentru aparițiile sale.

“S-au topit operațiile estetice? Este frumoasă din nou.”, a scris cineva. Imediat actrița a ținut să răspundă: “Le-am topit. M-am întors unde eram.”

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a revenit la tenul natural după ce a fost judecată de fani în mediul online. Cum a procedat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp