Happy People
Dilan Çiçek Deniz joacă într-o producție de epocă. Despre ce este vorba și ce imagine a postat vedeta pe internet

Publicat pe 01.09.2022 la 10:31. Actualizat pe 01.09.2022 la 11:15

Dilan Çiçek Deniz joacă într-un film de epocă. Despre ce este vorba și ce imagine a postat vedeta din "Flăcările Destinului" în mediul online.

Dilan Çiçek Deniz în rolul din "Flăcările destinului"

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să demonstreze că se poate mula pe orice tip de caracter și poate interpreta orice fel de personaj, atâta timp cât se regăsește în acesta. De data aceasta, i-a surprins pe fani cu cea mai nouă apariție.

Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului” joacă într-o producție de epocă

Dilan Çiçek Deniz s-a alăturat echipei piesei de teatru “Amadeus”. Aceasta a reușit vânzări record în ultimele trei sezoane și a reușit să impresioneze fanii prezenți în sală. Faimoasa actriță din “Flăcările destinului” va interpreta rolul “Constanze” în noul sezon. Imaginea postată în mediul online chiar de către Dilan Çiçek Deniz a fost realizată sub lupa fotografului de origine turcă Levent Özdemir.

Protagonista din “Flăcările destinului” colaborează cu Çolpan İlhan și Sadri Alışık Theater, dar și Piu Entertainment. Aceasta o înlocuiește pe actrița Özlem Öçalmaz care se află în concediu de maternitate. Aceasta din urmă a intrat în pielea lui “Constanze” timp de trei sezoane. Dilan Çiçek Deniz va împărți scena cu actori precum Selçuk Method și Okan Bayülgen.

View this post on Instagram

A post shared by Dilan Çiçek Deniz (@dilandeniz)

“Amadeus este o lucrare ce a lăsat o amprentă importantă în istorie, dar și în Turcia. E sold out de 3 sezoane. Sunt foarte încântată și fericită că împart scena cu maeștri în domeniu.”, a transmis vedeta din “Flăcările Destinului”, potrivit Hurriyet.com.tr.

“Amadeus” vorbește despre conflictul dintre Wolfgang Amadeus Mozart și Antonio Salieri, legendarul compozitor ce a trăit în Viena în secolul al 18-lea. Peste o mie de comentarii și mai mult de 50 de mii de aprecieri au fost lăsate în dreptul fotografiei de prezentare pe care Dilan Çiçek Deniz a postat-o în mediul online.

Citește și:

“Constanze și o mare bucurie”, a scris actrița în dreptul fotografiei, iar internauții s-au grăbit să o felicite pentru cel mai recent proiect al său. Are peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram și reușește în continuare să-și impresioneze fanii cu roluri de excepție.

Dilan Çiçek Deniz surprinde cu noi proiecte

Pe lângă proiectul important din lumea teatrului, Dilan Çiçek Deniz continuă să joace în seriale turcești. Cel mai recent se numește “Perfect Tenant” și vedeta intră în pielea frumoasei “Mona”. Născută pe 28 februarie 1995 în Sivas, Turcia, a început de mic copil să prezinte interes pentru artele frumoase în general. La doar 15 ani a publicat o carte de poezii și de atunci a continuat să-i surprindă pe toți cei din viața sa.

La 17 ani a participat la o competiție de teatru în cadrul liceului pe care a și câștigat-o. A început să lucreze ca și model, iar imediat a câștigat concursul de frumusețe Elidor Miss Turcia. Primul său rol l-a avut în 2015 în serialul “Sweet Little Liars”. În noiembrie 2020 a surprins audiența cu rolul de protagonistă din “Flăcările destinului”.

Citește și:

Este într-o relație cu regizorul islandez Thor Saevarsson și urmează să se căsătorească. A primit o cerere în căsătorie pe podul Bosfor și a rămas de-a dreptul impresionată de apariția partenerului său în această ipostază.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz joacă într-o producție de epocă. Despre ce este vorba și ce imagine a postat vedeta pe internet

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp