Happy People
Diletta Leotta, într-un sacou albastru pudrat și decolteu adânc. Jurnalista sportivă ține în brațe o pisică

Publicat pe 10.12.2021 la 10:11. Actualizat pe 10.12.2021 la 12:38

Diletta leotta impresionează din nou cu o apariție spectaculoasă. Grațioasa jurnalistă știe foarte bine cum să se asorteze, iar de data aceasta a strălucit într-un sacou care i-a pus în evidență atuurile.

Diletta Leotta

Getty

Nu e de mirare că a tras în jurul său numai bărbați celebri și arătoși, aceasta este extrem de specială și de frumoasă, iar bunul gust îl are în sânge.

Fosta parteneră a lui Can Yaman face furori pe rețelele de socializare de fiecare dată când postează câte cev. Fără doar și poate este o femeie fabuloasă care surprinde atât prin prezență cât și prin calitățile sale care au făcut-o un jurnalist sportiv renumit.

Apariția surprinzătoare a Dilettei Leotta pe rețelele de socializare

Aparițiile sale din ce în ce mai îndrăznețe stârnesc curiozitatea și cu siguranță adună și mai mulți admiratori. Admiratorii s-au putut bucura de decolteul blondei atât în mediul online, cât și pe teren, pentru cei care au avut ocazia să o vadă față în față.

Diletta Leotta a trecut la nivelul următor, după despărțirea de Can Yaman și mai exact, se preocupă sine din ce în ce mai mult, lucru ușor de văzut de cei care o urmăresc.

View this post on Instagram

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Jurnalista sportivă vrea să dea trecutului ce este al lui și să arate că merită în continuare toată atenția chiar dacă nu mai este într-o relație cu un star stimat pe tot mapamondul, de altfel, nici ea nu este ușor de uitat, fiind o jurnalistă respectată de toată lumea, cu o notorietate greu de atins.

Citește și:

Declarațiile Dilettei Leotta care confirmă despărțirea de Can Yaman

Jurnalista a declarat că cei doi nu mai sunt împreună, iar cuvintele pe care le-a spus despre relația pe care a avut-o cu actorul au fost lăudabile.

Citește și:

Presa din străinătate spune că Diletta Leotta confirmă despărțirea de Can Yaman. Prezentatoarea din Catania a fost oaspete la talk-show-ul Silvia Toffanin, Verissimo, acolo unde a făcut mai multe declarații despre relația pe care a avut-o cu Can Yaman: „Dragostea este imprevizibilă”.

Citește și:
View this post on Instagram

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta)

„Alături de Can am trăit o poveste frumoasă, un vis, un basm, o dragoste la prima vedere. Suntem doi tineri de 30 de ani care s-au cunoscut, care s-au iubit, care au încercat să se bucure la maximum de această pasiune enormă. Amândoi suntem foarte pasionali, poate chiar el mai mult decât mine, a fost foarte rapid, foarte frumos. A fost însă foarte dificil să ne ținem povestea privată, în mod clar acest lucru a cântărit foarte mult. Cererea în căsătorie a venit la o lună după ce ne-am cunoscut. Poate lucrurile au mers prea repede”.

Diletta Leotta a lăsat să se înțeleagă că între ei nu s-a încheiat totul și că viața poate fi imprevizibilă.

„Să știți că nu este un moment ușor, nu știu ce se va întâmpla în viitor. Iubirea este ca viața, imprevizibilă”, a spus ea.

În articolul

Diletta Leotta, într-un sacou albastru pudrat și decolteu adânc. Jurnalista sportivă ține în brațe o pisică

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp