Happy People
Drama Bambaşka Biri cu Burak Deniz și Hande Erçel a câștigat un premiu important. Serialul a fost selectat în cadrul Seoul International Drama Awards

Publicat pe 12.09.2024 la 10:46. Actualizat pe 12.09.2024 la 11:53

Colaborarea dintre Burak Deniz și Hande Erçel a fost încununată recent cu un premiu în cadrul Seoul International Drama Awards. Cei doi formează un cuplu pe micile ecrane, însă în viața reală sunt prieteni buni.

Drama Bam Başka Biri cu Burak Deniz și Hande Erçel a câștigat un premiu important

Getty Images

Pentru a doua oară, actorii Burak Deniz și Hande Erçel au fost aduși împreună pentru o colaborare profesională. A fost în anul 2016 când au jucat în Așk Laftan Anlamaz și în 2023 au ajuns din nou împreună pe platourile de filmare pentru Bambașka Biri în 2023.

Drama Bambașka Biri cu Burak Deniz și Hande Erçel a câștigat un premiu important

Serialul a fost produs de către Timur Savcı și Burak Sağyaşar cu Burak Deniz și Hande Erçel în rol princial. Bambașka Biri a câștigat recent premiul pentru “Cel mai bun serial TV” în cadrul Seoul International Drama Awards, arată dizidoktoru.com. Un total de 28 de seriale au ajuns în final după o selecție de 346 de lucrări din 48 de țări. 8 seriale au concurat pentru categoria câștigată de către cei doi actori, inclusiv două proiecte din Korea de Sud, China, Grecia, Africa de Sud, Brazilia și Turcia.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Deniz (@_burakdeniz)

Bambașka Biri a reușit să iasă în evidență față de restul proiectelor și să câștige marele premiu. Cel care a publicat primul această performanță a fost Burak Deniz, pe pagina personală de instagram. Acesta are peste 7 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul celor două proiecte profesionale foarte importante pentru el.

Citește și:

Este vorba despre Șahmaran și Bambașka Biri, acolo unde actorul a jucat alături de nume faimoase și îndrăgite de fanii din toată lumea. Premiile din cadrul Seoul International Drama Awards vor fi prezentate în cadrul unei ceremonii ce va avea loc în Seoul pe data de 25 septembrie. Totul va fi distribuit și pe canalul de youtube al evenimentului.

Cât despre Hande Erçel, aceasta a participat recent în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, acolo unde a fost invitata unui brand celebru. A îmbrăcat o rochie de gală ce a reușit să îi surprindă pe fani.

Detalii despre Burak Deniz, protagonistul din Bambașka Biri

Născut pe 17 februarie 1991 în Istanbul, acesta este cunoscut pentru rolul Murat în seria Așk Laftan Anlamaz. Aceasta a reprezentat prima colaborare a actorului cu Hande Erçel. Conexiunea dintre cei doi i-a încântat atât de mult pe fani încât 6 ani mai târziu s-au reîntâlnit pe platourile de filmare în cadrul unui nou proiect profesional.

Citește și:

Nu este singurul serial care a reușit să-i aducă recunoaștere internațională. A jucat și în Șahmaran, proiect care este difuzat pe una dintre platformele de streaming și are un succes răsunător. A colaborat alături de Mert Ramazan Demir, protagonistul din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Burak Deniz este unul dintre cei mai carismatici actori din Turcia. A jucat alături de Alina Boz în Marașli. Proiectul a avut premiera în 2021 și a devenit un fenomen. Pe lângă actorie, acesta este și model. Dovada stă în aparițiile din mediul online, date fiind colaborările cu diferite branduri recunoscute în lumea întreagă. În prezent este singur, însă în trecut au existat zvonuri legate de relațiile sale amoroase cu diferite celebrități din țara natală.

În articolul

Drama Bambaşka Biri cu Burak Deniz și Hande Erçel a câștigat un premiu important. Serialul a fost selectat în cadrul Seoul International Drama Awards

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp