Happy People
Dulce Maria, apariție surprinzătoare în costum de baie. Cum s-a refăcut artista din Rebelde după sarcină

Publicat pe 31.03.2022 la 17:09. Actualizat pe 31.03.2022 la 17:14

Schimbarea prin care a trecut Dulce Maria este vizibilă, aceasta nu mai este roșcată, iar silueta sa s-a transformat de-a lungul sarcinii. Adolescenta de altă dată, a devenit astăzi femeie în toată firea.

Dulce Maria

Getty

Alături de cele două tinere din trupa RBD, aceasta a cucerit inimile în întreaga lume. Iată că timpul a trecut, iar din adolescenta rebelă, a ajuns femeie în toată regula, cu o familie minunată. Dulce Maria este cunoscută din celebra telenovelă Rebelde, care făcea furori în anii 2000.

Cât de mult s-a schimbat Dulce Maria în urma sarcinii

Sexy și foarte elegantă, cântăreața în vârstă de 35 de ani, are de câțiva ani o relație cu Paco Alvarez, iar din iubirea lor s-a format un copil minunat. Aceasta își dedică tot timpul fetiței sale și a lăsat momentan pe pauză toate proiectele sale.

De curând, acesta s-a filmat la pisicnă, în costum de baie și a făcut publice imaginile. Fanii s-au bucurat să o vadă pe îndrăgita actriță și au observat și ei cât de evidentă este transformarea sa.

View this post on Instagram

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

Citește și:

Acum a devenit mămică și viața s-a a luat o altă turnură. Vestea că ea și partenerul ei au devenit părinți i-a adus în culmea fericirii pe cei doi îndrăgostiți.

Frumoasa artistă parcă strălucește și mai tare de când a adus pe lume rodul iubirii dintre ea și Alvarez. Aceasta se simte excelent și trăiește clipe de vis alături de copilul și de bărbatul său.

Dulce Maria s-a recuperat rapid după naștere și se pare că arată la fel de bine cum arăta și înainte. Cu toate că trupa RBD a decis să se reunească anul trecut, momentan Dulce Maria se concentrează strict pe viața sa personală.

Micuța Paula a venit pe lume în data de 4 decembrie și a adus chiar mai multă bucurie în viețile celor doi.

Citește și:
În articolul

Dulce Maria, apariție surprinzătoare în costum de baie. Cum s-a refăcut artista din Rebelde după sarcină

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp