Happy People
Dulce María prezintă transformea prin care a trecut pentru a reveni în pielea Robertei Pardo. Cum arată vedeta fără machiaj

Publicat pe 02.02.2024 la 14:49. Actualizat pe 02.02.2024 la 15:19

Dulce María și-a luat fanii prin surprindere și a publicat tot procesul de transformare în Roberta Pardo pe internet. Cum arată actrița fără machiaj.

Dulce María prezintă transformea prin care a trecut pentru a reveni în pielea Robertei Pardo

Getty Images

Dulce María este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Mexic la momentul actual. Și-a început cariera încă de la vârsta de 5 ani și de-a lungul timpului a demonstrat că își merită locul în industria divertismentului. La vârsta de 11 ani a făcut parte din prima trupă și cel mai mare succes pe care l-a avut în carieră a fost alături de RBD. A jucat rolul Roberta Pardo în Rebelde, fiind unul dintre cele mai fascinante personaje pe care le-a interpretat.

Dulce María prezintă transformarea prin care a trecut pentru a reveni în pielea Robertei Pardo

În cadrul turneului RBD, vedeta a ținut să revină la imaginea care a consacrat-o pe vremea telenovelei Rebelde și a succesului avut cu formația deja cunoscută. Alături de Maite Perroni, Christian Chavez, Christopher Uckermann și Anahi s-au bucurat de succes la scară largă. Pe măsură ce timpul a trecut, aceștia s-au dedicat planurilor personale și profesionale într-un mod cu totul separat și au câștigat succes pe cont propriu.

View this post on Instagram

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

Turneul Soy Rebelde a venit cu nenumărate surprise pentru fani, printre acestea fiind transformarea totală a faimoasei Dulce Maria în ceea ce a fost la un moment dat Roberta Pardo. Are peste 13 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. În cea mai recentă dintre acestea arată transformarea prin care a trecut pentru a fi din nou Roberta Pardo.

Citește și:

“Nu v-am împărtășit acest video în ziua exactă a transformării. Mi-au cerut mulți, însă eu am văzut ideea foarte departe. Se împlinesc 6 luni în februarie de când această schimbare mi s-a părut îndepărtată, dar care ne-a adus bucurie și nostalgie.”, a scris vedeta pe pagina de socializare. Actrița s-a dedicat pentru un timp creșterii fiicei sale și în prezent se bucură de o viață personală inedită.

Alfonso Herrera și-a felicitat colegii la scurt timp după finalizarea turneului RBD

Chiar dacă nu a dorit să fie alături de foștii săi colegi pe scenă, Poncho a ținut să-i felicite pe aceștia odată cu finalizarea turneului RBD. Proiectul a început la sfârșitul verii lui 2023 și s-a finalizat în luna decembrie.

Citește și:

“Ce fericire să văd că oferiți bucurie atâtor oameni. Vă țin pumnii pentru finalizarea turneului.”, a scris Alfonso Herrera pe pagina sa. În ceea ce o privește pe Anahi, aceasta a menționat că ultima noapte a fost plină de “emoție și melancolie”. Maite Perroni a specificat faptul că în 2022 membrii trupei nu se gândeau că vor avea încă o dată un impact atât de mare după o pauză atât de lungă.

“Când am vorbit despre asta acum un an, nu ne-am imaginat asta. Trăim un vis și ne-am dat seama că nu este doar al nostru.”, a spus Maite Perroni. Printre melodiile pe care le-au interpretat în cadrul turneului s-au numărat “Rebelde”, “Este Corazon”, “Nuestro Amor”, “Tras de mi”, alături de două melodii noi “Cerquita de ti” și “Siempre he estado aqui”. Faimoasa Dulce Maria a menționat că grupul RBD va continua să există indiferent când planurile profesionale se vor fi încheiat.

În articolul

Dulce María prezintă transformea prin care a trecut pentru a reveni în pielea Robertei Pardo. Cum arată vedeta fără machiaj

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp