Happy People
Edith González a pierdut o sarcină în 2010. Lorenzo Lazo vorbește despre momentul dureros la 4 ani de la moartea faimoasei vedete

Publicat pe 09.09.2023 la 20:24. Actualizat pe 09.09.2023 la 20:20

Pierderea unui copil a fost momentul dificil peste care Edith González nu a putut trece niciodată. La 4 ani de la moartea vedetei, Lorenzo Lazo a readus-o în atenția publicului, la fel și pe bebelușul pe care nu l-au mai avut.

Edith González a pierdut o sarcină în 2010

Profimedia Images

La 4 ani de la moartea celebrei vedete a avut loc o slujbă de comemorare în amintirea sa. Prieteni și familie s-au reunit într-o biserică din Mexic. Au participat fratele actriței și văduvul acesteia, însă marea absentă a fost Constanza Creel.

Edith González a pierdut o sarcină în 2010 și Lorenzo Lazo vorbește despre momentul crucial din viața vedetei

Lorenza Lazo a specificat faptul că de fiecare dată când vizitează mormântul celei care a fost soția sa își regăsește liniștea. În urma slujbei de comemorare și-a amintit de copilul pe care Edith González l-a pierdut.

View this post on Instagram

A post shared by LazoMargain Lorenzo (@lazomargain)

“Am conștiința împăcată pentru că știu că în toate momentele relația a fost una pozitivă și sunt conștient că acum este în cel mai bun loc, în locul în care este tatăl ei și în locul în care este bebelușul pe care l-am pierdut.”, a declarat Lorenzo Lazo. Daniel Gómez, unul dintre prietenii actriței și producător de teatru a participat la slujba de comemorare.

Citește și:

“În 2008 sau 2009 am realizat opera Buenas noches, mama cu Rosa María Bianchi și Edith. A fost momentul în care l-a cunoscut pe Lorenzo, într-o operă de teatru. S-au căsătorit și în timpul acestei opere de teatru a rămas însărcinată și tot atunci a pierdut bebelușul.”, a declarat Daniel Gómez. În mai multe interviuri pe care le-a oferit de-a lungul timpului, faimoasa actriță a vorbit despre pierderea sarcinii și despre dragostea pe care o avea pentru bebeluș și pentru Constanza.

“Am pierdut o fiică, am simțit asta profund și dacă este ceva ce pot să-ți spun este că n-o să pot să-mi revin niciodată. Dacă este ceva ce mă doare, și mă va durea este asta. Îți jur că mi-am iubit ambii copii profund și iubesc ceea ce am în prezent.”, a declarat actrița la un moment dat, într-o discuție cu Gustavo Adolfo Infante.

În final, Lorenzo Lazo a vorbit despre absența fiicei actrițe de la slujba de comemorare: “sunt lucruri care trebuie luate în calcul, a trebuit să aibă grijă de joacă, de munca pe care o realizează în prezent, de aceea n-a putut fi prezentă, dar vorbim. Și aceste slujbe, amintiri și sentimente, rămân întotdeauna în inimă.”

Constanza Creel s-a distanțat de familia mamei sale

La 4 ani de la moartea actriței s-a descoperit faptul că fiica acesteia, Constanza Creel, s-a îndepărtat de familia mamei sale. Actualmente locuiește cu tatăl său, politicul Santiago Creel. Víctor González, fratele regretatei vedete, a menționat că este distanțat de nepoata sa.

Citește și:

“Ne-am separat, dar nimic care să ne îngrijoreze. Doar că este o distanțare. Trebuie ținut cont de faptul că ea este tânără, își ia viața în piept și este logic ca unchiul să fie lăsat deoparte.”, a declarat acesta. Legal, tânăra are acces la moștenirea lăsată de mama sa, iar acest lucru putea fi o problemă în vederea distanței dintre rude.

“Din contră, totul este pozitiv. Are 18 ani acum. Pentru ea a fost o adevărată lovitură ce s-a întâmplat cu mama ei, ca și pentru noi toți. Chiar și să vorbesc despre asta acum, mă doare foarte tare.”, a mai spus Víctor González.

În articolul

Edith González a pierdut o sarcină în 2010. Lorenzo Lazo vorbește despre momentul dureros la 4 ani de la moartea faimoasei vedete

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp